A haspóló k. rvás?
Nekem nagyon tetszik a haspolo, es mar nem is szamit kozonsegesnek, de mégis furán erzem magam benne, pedig suliba is a lanyok 3/4-e abban van.
Fiuk szerintetek kozonseges?
Tudom hogy erre azy fogjatok mondani, hogy a dagadt lanyoknal kozonseges...
Nem vagyok dagadt lapos a hasam, ettol eltekintve kerek valaszokat
A fiuk terdigero gatyaja hosszunak szamit?
Mert akkor itt valami nagy kavarodas van!
A fiuke meretikeg allitolag okes es meg nem is meleg, akkor miert nem olyan hosszusagut viselnek a nok?
Ha meg a nok reszerol a fiuke hosszu es meleg akkor miert kinlodnak benne a fiuk?
Jo a kerdes ugye? :)
Viszont sokan mar a magassarkut is k rvasnak emlitik akkor ahhoz kepest mikor kilog a fel pitcsajuk vajon arra mit mondanal??
Mert ilyen szerkoban pont az utszeliek alldogalnak es magassarkuba inkabb ritkabban.
Tudod utolso mindennek meg van a sajat helye es ideje, ez a viselet otthon vagy a strandon elmegy , DE nem kozteruleten , hivatalba es kozlekedesi eszkozokon!
Ezeken a helyeken nem Vagyok hajlando senki hatso fertajat nezni mert irrital es rendkivul kozonseges!
Minden másiodik lányon az van.
Ennyit jut eszembe: de megba....ám
semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!