Miért gáz bomber dzsekit hordani?
Nem gáz, újabban nagy divat.
Ek tetszik.
nekem a jelentéséhez maximum a nevéből fakadó asszociáció társult mindig is, azaz hogy a prototípusát a bombázó pilótáknak találták ki a világháború idején...
amúgy szerintem egy rendkívül férfias, fiatalos darab, amit elegáns és sportos stílussal is össze lehet kombinálni.
Én öltönyinggel, farmerral, ha hideg van, kötött pulcsival szoktam hordani, és hát az összhatásra sok minden mondható, de hogy szkinhedes, az nem.
Nyilván ha egy kopasz, tetkós bodybuilder veszi fel katonai nadrággal meg vastag fémláncokkal, más hatást kelt, de egy szolid pasin senki se asszociál ilyenre szerintem...
Kb olyan mint egy magenta póló: egy maszkulin, izmos srác még férfiasabb tőle, femininen holt b*zis; viselőfüggő.
Én sem vagyok sem szélsőséges, sem biztonsági őr vagy pénzszállító, de nekem is van. [link]
más lányon is láttam, nem csak srácon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!