Minőségi ruházatot keresek. Milyen márkákat tudnátok ajánlani? Guess, Max&Co, Massimo Dutti, Mexx? Milyen márka vált be?
Előző azért az általad felsorolt márkák nagyon nem egy kategóriába tartoznak... egy Guess-t egy lapon említeni Balmainnel, Guccival, és Chanellel kicsit erős! Árban is jelentős különbség van a kérdező által felsorolt márkák és ezek között.
Kérdező, én is még a M&S-t tudom ajánlani, esetleg MK, Armani Jeans ebben az árkategóriában. Plusz Ralph Lauren. Ha kiegészítő akkor talán Furla.
Köszönöm szépen. Én is így érzem. Nem gondolom, hogy Chanel az átlagember világa, de szeretnék valami egyedit, jó minőséget találni, a Zara világán túl.
Amivel egyébként nincs túl sok bajom, csak nehéz a hétköznapi eleganciát viselő nőknek ott ruhát találni. Orsay-ben sokszor csalódtam az anyagokat illetően.
3-as vagyok.
Én a Zaraban sokat csalódtam mostanság. Mindig elcsábulok 1-2 db erejéig, de aztán rájövök, hogy nem az igazi. Max felkapom párszor. De valahogy nem szerelem egyik sem. Minden ruhájukból nekem pont az a plusz hiányzik anyag és fazon terén is, ami miatt képes vagyok kiadni szinte bármennyit egy designer ruhadarabért. Szép a Zara, szép, de nem egy jó minőség valljuk be. Ügyesen kombinálva drágább darabokkal egyébként szuper, csak rövid idő alatt tönkre megy, míg egy designer termék hosszú évekig hibátlan marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!