Mi a velemenyetek a septum piercingrol? Nekem van 15/L
Szerintem undorító.
De a te tested.
Nem tetszenek az orr piercingek, de a septumot tartom a legelfogadhatóbbnak közülük. És szerintem nem üti a nőies stílust, csak megfelelő ékszert kell választani. Nekem pár helixem meg side labretem van, szerethetőek. Ezen nincs mit megbánni, ostobaságnak tartom az előítéleteket. Már a te korodban is szerettem volna, de épp miattuk, csak mostanság lett. Én támogatom az önkifejezést és azt, hogy a külsőnk merje tükrözni a belsőnket. Ekkor ragyog csak igazán az ember belső szépsége.
20/L
Nekem nagyon tetszik. Én is gondolkodtam, hogy csináltatnék, de szerintem nincs elég szép orrom hozzá, meg nem is vagyok annyira vagány :D
Szerintem abszolút passzol bármilyen stílushoz, nekem nagyon bejön az, ha valakinek nőies stílusa van, de közben meg tetovált vagy van egy csomó piercinge, szuper vagány :)
Ez kiba.szottul stílus függő. Vannak akiknek undorító, de hát épp ezért csináltatja az ember, hogy ezt a réteget meghökkentse, szóra bírja...
Akinek meg hasonló a stílusa, bírja a pc-ket annak úgyis bejön majd. 15 évesen szerintem kicsit korai egy ilyen pc, mert az arcot közepén van, mindenki látja, és egyből szemet szúr. Kicsit várhattál volna még vele, szerintem. Nekem 18 évesen lett orrkarikám, pedig előtte is tetszett, de előtte nem gondoltam, hogy "tudnám" viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!