Srácok, ti hogy öltöztök tornaóra előtt/edzőteremben?
mire gondolsz? mindent leveszek, aztán felöltözök
sportcuccban vagyok
17/f
engem már sokszor homokosnak hittek az emberek, pedig nem vagyok az, csak félénk srác vagyok
ezért én igyekszem úgy átöltözni, hogy közben senkire ne nézzek rá még véletlenül se, nehogy azt higgyék hogy stírölöm őket...
de a többség, akinek nincs ilyen gondja, az tök oldott, nem csinál problémát a meztelenségből. középiskolában meg megy vizes törölköző csata meg a farokméricske is a fiú öltözőkben...
nem szégyenlősködök, de nem is mutogatom magam
17/f
Nadrág le, póló le, nadrág fel, póló fel
Uszodában az alsógatyát is leveszem
18/F
Edzőteremben szűk felsőben és leggingsben vagyok. Edzőteremben viszont nem öltözök ott edzek.
F/42
Simán átöltözök, nem szoktam bujkálni
19/F
Mivel a kérdés a divat-öltözködés témakörben szerepel, ezért én úgy értelmezem, hogy mit viselek tornaóra előtt, vagy edzőterem előtt.
Mindenképp olyan ruhát, amit nem sajnálok felhúzni az esetlegesen izzadt/vizes testemre. Tehát pl. semmiképp nem Armani inget öltönnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!