Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok, ti hogy öltöztök...

Srácok, ti hogy öltöztök tornaóra előtt/edzőteremben?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:

mire gondolsz? mindent leveszek, aztán felöltözök

sportcuccban vagyok

17/f

2017. ápr. 17. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:

engem már sokszor homokosnak hittek az emberek, pedig nem vagyok az, csak félénk srác vagyok

ezért én igyekszem úgy átöltözni, hogy közben senkire ne nézzek rá még véletlenül se, nehogy azt higgyék hogy stírölöm őket...

de a többség, akinek nincs ilyen gondja, az tök oldott, nem csinál problémát a meztelenségből. középiskolában meg megy vizes törölköző csata meg a farokméricske is a fiú öltözőkben...

2017. ápr. 17. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Át lehet ám a teljes ruházatot cserélni diszkréten, hogy közben nem teszed közszemlére az intim dolgaidat. Úgyhogy aki rendre ott virít a micsodájával az öltözőben, az direkt csinálja. Mivel nem kell hozzá se fal mögé bújni, se törölközőt használni, de még félrefordulni sem, és mégse látott senki semmit. (Van róla bemutató, akit érdekel, szól privátban, azt majd ellinkelem.) Én úgy vagyok vele, hogy normális haverok vagy abszolút idegenek (akiket többet úgyse látsz) előtt levetkőzni egy dolog, de tomboló majmok közt (pl. iskolai fiúöltöző) valahogy nincs kedvem szerepeltetni magam.
2017. ápr. 18. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:

nem szégyenlősködök, de nem is mutogatom magam

17/f

2017. aug. 15. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Nadrág le, póló le, nadrág fel, póló fel

Uszodában az alsógatyát is leveszem

18/F

2017. nov. 26. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Edzőteremben szűk felsőben és leggingsben vagyok. Edzőteremben viszont nem öltözök ott edzek.

F/42

2019. máj. 5. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Tornaora elott eloszor leoltozok alsogatyaig majd eloveszem a polot es a rovidnadragot felveszem majd a cipot
2019. máj. 5. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Simán átöltözök, nem szoktam bujkálni

19/F

2019. máj. 5. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés a divat-öltözködés témakörben szerepel, ezért én úgy értelmezem, hogy mit viselek tornaóra előtt, vagy edzőterem előtt.

Mindenképp olyan ruhát, amit nem sajnálok felhúzni az esetlegesen izzadt/vizes testemre. Tehát pl. semmiképp nem Armani inget öltönnyel.

2019. máj. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!