56 kg vagyok és 170 cm. Hanyas méretű nadrágot vegyek a pull and bearben?
Figyelt kérdés
Neten venném és azért kérdem. Megnéztem a mérettáblázatot és 36 jött ki csak gondoltam megkérdelek titeket is, hátha tud valaki hasznosat mondani. :)2017. ápr. 17. 17:57
1/2 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Nekem alapból 36-ost ad ki de ha felpróbalom akkor 32. Nehéz csontú vagyok de vékony. Neked se lehet így megmondani
2/2 anonim válasza:
Nagyon függ az anyagától, fazonától. Nekem van onnan 42-es és 46-os nadrágom is, meg olyan is előfordult, ami fel se jött. (Férfi vagyok.) Szóval ha nem is próbálom fel, akkor is magamhoz mérem, mielőtt megveszem. Neten nem vennék emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!