Mondjuk szerintem az egybetalpúkban könnyebb menni, de a másik meg elegánsabb.
2010. máj. 13. 18:04
1/9 anonim válasza:
az a fekete egybetalpú nagyon tetszik,én azt választanám a helyedben.a többi ne haragudj,de idősebb,középkorú nőkhöz való,(mondjuk nem tudom a korodat)
2010. máj. 13. 18:34
2/9 anonim válasza:
Nekem az első kettő magassarkú jött be. Nekem nem kell mert magas vagyok de ha mondod kicsit a lábad izmosabb akkor a magassarkú karcsúsít majd rajta és több helyre fel tudod venni. A telitalpú sztem nm áll jól a nagyon alacsony lányoknak.És szerintem növeli még a lábad.
2010. máj. 13. 19:04
3/9 anonim válasza:
második vagyok, bocs de az elsőnek azért mondanám hogy nem középkorúak hordanak ilyen hanem a 20-asok is.:)
2010. máj. 13. 19:05
4/9 anonim válasza:
az első kettő magas az szerintem nagyon csunya.a második magas a fehér az szép.Aki Bon Prixes.Az egybetalpuakbol is a Bon Prixes tetszik, a másik nem olyan jó.
Ammugy egy magas egybetalpu cipbe könnyebben kitud bicsaklani a lábad, mint egy sima magasban
2010. máj. 13. 19:45
5/9 anonim válasza:
Az ilyen sokpántos cipő mint az első három kövérítik a lábat. Nekem a legjobban a fekete telitalpú tetszik és az optikailag is vékonyít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!