Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik cipő a...

Szerintetek melyik cipő a legszebb, melyik állna jobban?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyárra egy szép,kényelmes cipőt,ki is néztem kettőt, de nem tudom melyik lenne jobb.

Az egyik egybetalpú, szép kék színű, a másik meg a hagyományos magas sarkú. Alacsony vagyok, vékony derekú, de a lábam kicsit izmos és erősebb.

Két képet belinkeltem, hogy könnyebb legyen elképzelni, hogy milyenekről beszélek.Nem ezt a kettőt néztem ki,csak ilyen képe találtam.

Magas sarkúk:

[link]

[link]

[link]

Egybetalpú

[link]

[link]

Mondjuk szerintem az egybetalpúkban könnyebb menni, de a másik meg elegánsabb.

2010. máj. 13. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
az a fekete egybetalpú nagyon tetszik,én azt választanám a helyedben.a többi ne haragudj,de idősebb,középkorú nőkhöz való,(mondjuk nem tudom a korodat)
2010. máj. 13. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első kettő magassarkú jött be. Nekem nem kell mert magas vagyok de ha mondod kicsit a lábad izmosabb akkor a magassarkú karcsúsít majd rajta és több helyre fel tudod venni. A telitalpú sztem nm áll jól a nagyon alacsony lányoknak.És szerintem növeli még a lábad.
2010. máj. 13. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
második vagyok, bocs de az elsőnek azért mondanám hogy nem középkorúak hordanak ilyen hanem a 20-asok is.:)
2010. máj. 13. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:

az első kettő magas az szerintem nagyon csunya.a második magas a fehér az szép.Aki Bon Prixes.Az egybetalpuakbol is a Bon Prixes tetszik, a másik nem olyan jó.

Ammugy egy magas egybetalpu cipbe könnyebben kitud bicsaklani a lábad, mint egy sima magasban

2010. máj. 13. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen sokpántos cipő mint az első három kövérítik a lábat. Nekem a legjobban a fekete telitalpú tetszik és az optikailag is vékonyít.
2010. máj. 13. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
a fekete egybetalpú a legjobb!
2010. máj. 13. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2010. máj. 13. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen a magassarkú csinosabb.

De attól függ,hogy neked kényelmes-e : D

Szerintem az egybe.

2010. máj. 14. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
feka egybetalu
2010. máj. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!