Miert tema az masoknal, hogy nem sok ruha van, amit egyetemen hordok?
Van 3 farmerem, 2 szoknyam, vagy 6 teli egyberuham es vagy 6 nyari, vagy 15 top, 6-7 blezer, 5 poncho, 5 hosszuujju felso.
Egyszer megemlitette az egyik csaj a masiknak hogy neki sokkal tobb ruhaja van, mint nekem, es nem erti, hogy miert jarok mindig ugyanazokba.
Nem ertem, hogy miert kellene meg ennel tobb cuccom legyen egyetemre, a masik meg az, hogy inkabb szebb es kevesebb ruhat hordok, mint tobbet, de ilyen semmilyen stilusut.
Miert tema ez egyalatalan az egyetemen? Minek kell ilyesmikkel foglalkozni?
Hagyjad. Nem érdemes ezen rágódni.
Amúgy nekem sincs sok ruhám, de én általában kiegészítőkkel variálok.
Szokj, hozzá az élet ilyen. Később is kapsz majd beszólásokat.
Szerintem nincs kevés ruhád, főleg ha jól kombinálhatóak.
Szerintem ez egyáltalán nem kevés, főleg hogy ennyi egyberuhád van. A 6-7 blézer pl. nekem már sok lenne és hosszúujjú felsőm egyáltalán nincs, nadrágom viszont van vagy 6. Embere válogatja hogy kinek miből van többre szüksége. A másik, hogy ha valaki kolis vagy albiban lakik, nem tarthat ott állandóan egy gardróbnyi ruhát.
Aki pedig ilyeneken fennakad még egyetemen, az nem lehet egy fejlett életforma. Nekem a gimiben voltak ilyen osztálytársnőim, csak a ruhákról lehetett velük beszélgetni. Egyetemen vagy nem voltak vagy elkerültek :D
Tojd le őket, semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!