Teltebb lánynak a bikini vagy egyrészes fürdőruhát ajánlanátok?
Nadrágból 38-40es méretet hordok, melltartóból 75D-t. 160 centi magas vagyok.
Mivel van egy gyermekem, így a hasamon látszanak a csíkok, és a fogyás miatt a combomon is.
Szerintetek nagyon gáz lenne így kétrészes fürdőruhát venni?
Siman vehetsz fel bikinit szerintem
Nem lehet mindenki topmodell
Jo, van az a szint, amikor mar en is azt mondom, hogy nem kellene, de ez olyan 30 kilo plusz korul van szerintem, amikor jobb, ha osszefogja az embert az egybereszes egy kicsit
Mondom ezt ugy, hogy en 40 kilo vagyok meg magasabb is, mint te
De most egy kis plusszal nyugodtan vehetsz fel, plane, hogy szultel szoval teljesen ertheto, hogy nem tokeletes meg a tested, egy szava se lehet senkinek
A csikokkal meg vegkepp ne foglalkozz, azzal nem is lehet semmit csinalni
Sok korombeli is teli van striakkal, pedig nem is tulsulyosak
Es nem csak a hasuk... comb, fenek, felkar, mellkas
Nincs ebben semmi gaz
Termeszetes
Idén most tutira egyrészest, olyan jók vannak. Én nem vagyok nagydarab, de egy jó egyrészest vadászok hónapok óta.
De ha te szeretnél bikinit, viselj nyugodtan azt, egyáltalán nem lenne gáz, azokból is vannak nagyon jók, ha a hasad zavar, vannak kifejezetten magasított derekúak is, csak azért mondom, hogy már második éve ismét nagyon divatos az egyrészes, és vannak nagyon szép szabásúak is, nem csak ezek a mamisok, ha esetleg az öreges stílus miatt lenne ellenérzésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!