Lányok! Tudnátok rangsorolni a ruhamárkákat? Legmenőbb, kevésbé, .
7. kínais ruhák 6. cosmos-os ruhák
5. F&F 4. Takko 4. Vögle 3. New Yorker 2. Tally Weil 1.H&M
Ha ilyesmire gondoltal.(ez az én véleményem) :)
Tökre nem érdekelnek a márkák. De igyekszem az ilyen tömeg, értéktelen, olcsónak beállított, de mégis drága, plusz ízléstelen vackokat elkerülni. (Pl. az előbb felsorolt H&M meg F&F féléktől borsódzik a hátam. Eleve nem veszek ott ruhát, ahol kenyeret.) Tally, New Yorker, Bershka, Zara, ha nem is olyan gagyi, de egyre megy. A luxus meg nem az én világom - szóval nem kell nekem semmi nagy név, mint Chanel, Gucci, LV, D&G, Prada, hogy csak egy párat említsek... De Converse meg Vans cipőket se veszek, nem nőies, nem is tetszik. Nem ezektől leszel valaki. Nekem a "menő", ami nem jön szembe velem az utcán, minőségi és kifejezi a stílusom. A márkák nekem arra jók, hogy tudjam, mit kell kerüljek jó messzire (tapasztalat)!
20/L
1.Bershka 2.New Yorker 3.C&A 4.Takko 5.Vögele 6.H&M
10/9 ember itt vásárol csak. Kínais cikinek számít a mai világban,mert nem méregdrága márkás.Bár szerintem ott is van 1-25 jó cucc.Én ott vásárolok ahol megtetszik valami és elfogadható az ára.Márka ide vagy oda.
15/L
Menő: jól öltözött, stílusos.
Nem menő: 12 egy tucat stílustalan divatmajom, aki a korosztálya által "menőnek" tartott egyen hacukába öltözik.
Nem érdekel a márka, felőlem veheti az ember turkálóban 300ft-ért a ruhái darabját. Amíg igényes, tiszta, van egy kialakított stílusa addig a szememben nyerő az illető.
Ha úgy néz ki, mint egy klón akkor nevetségesnek tartom, akkor is ha 30ezres cipőt visel.
szerintem az összes felsorolt márka közél egyértelműen a new yorker a legrosszabb. pofátlanul drága, sokszor ronda, csicsás ruhák vannak ott, tömeg gyártmány, rengeteg embert hordja azokat a cuccokat... régebben vásároltam ott, de nem volt onnan olyan cuccom, ami ne ment volna tönkre pár mosás alatt. 22 ezres kabátom 3 hónap alatt tönkre ment, szétjött a cipzárja, lógott belőle a cérna, a szőrös bélése belül kikopott, lógott belőle a cérna, kilógott az a fehér bélés is, a kabátból... a cipők is 2-3 hónapot bírnak, a melltartók is hamar kinyúlnak, bolyhosodnak a ruhák. rettenetes minőség pofátlanul magas áron. a H&M hasonló árban, olykor még talán olcsóbb is, de teljesen jó minőségűek a termékeik és sokáig bírják. nem egy h&m-es ruhám van, ami évek óta meg van, és olyan mintha új lenne.
a kínais ruhák is mostmár pofátlanul drágák, harisnyát, zoknikat, bugyit szoktam ott venni, meg ilyen háztartási "kacatokat", azokkal teljesen elégedett vagyok.
zara, bershka, pull and bear, tally weijl is túlárazott számomra, meg sokszor ott is elég csicsás göncök vannak
c&a, takko, vögele nekem elég öreges, meg olyan gagyi, nem tetszenek többnyire a ruháik...
az orsay, promod inkább komolyabb nőknek való, kicsit drágának tartom
a legjobb a kilós turi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!