Fiúk! Ti az uszodai zuhanyzókban meztelenre vetkőztök, vagy fürdőgatyában zuhanyoztok? Esetleg leborotváljátok, mielőtt ilyen helyre mentek?
Nem borotválom le.
Általában meztelenre vetkőzöm. De van néhány bénán kialakított hely, ahol zuhanyzás után még a közös kabinos helyiségbe kell menni, akkor visszaveszem a gatyát, mert törölközőben mégsem akarok a csajok előtt rohangálni.
Ha egyedül vagyok fürdőbe, alap, hogy meztelen. Ha többen, gatya marad (( kivéve ha a barátnőm van bent, akkor az is megy le, meg róla is minden lecsusszan xd )).Borotválás terén hát... Nem szeretem ha nagyon hosszú, de azért az se ha nincs, rövidre nyírom max mint a hajamat.
25/F
En meztelenre vetkozom azt vettem észre h ritka aki furdonadragban zuhanyozik
En leborotvalom mert általában csak csupasz peniszeket lehet látni
Levetkőzöm, fürdőnadrágban semmi értelme a zuhanyzásnak. Én nem vagyok szégyenlős más férfiak előtt és sosem értettem a fürdőnadrágban zuhanyzókat. Átöltözésnél sem tekerem magamra a törölközőt, hanem kényelmesen letolom a fürdőnadrágot és felveszem az alsót. Talán egyszer ezért a mellettem lévő csúnyán nézett rám, meg vágott valami arcot, de nem érdekel, egy f@!sz látványa csak nem ijeszti meg. :) Nem borotválom, hanem rövidre nyírom és azt vettem észre sokan csak rövidre vágják ott lent.
31/F
Csak meztelenül zuhanyzok.
Most per pill nincs le borotválva, de le szoktam.
23 vagyok.
Meztelenül zuhanyzok mindig
Hajam is meztelen szárítom
Nekem borotvált
A többség amúgy trimmelt meg borotvált
26/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!