Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves lány vagyok. Utálom a...

13 éves lány vagyok. Utálom a sminket, magassarkút, szoknyát nem szeretek vásárolni sem. Ez később változhat? Vagy normális, hogy nem vagyok túl nőies? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is.
2017. ápr. 1. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ettől még valaki lehet nőies.

Örvendek, hogy van végre itt egy normális 13 éves, aki nem akar plázaribi lenni.

Én is hasonló voltam. Bár szerettem a nőies dolgokat ennyi idősen pl. virágminták, pasztell színek, úgy éreztem semmi nem áll jól, mert duci voltam.

Mindig kényelmes ruhákban jártam, mert minden ruha kényelmetlen volt, ami tetszett.

A smink egyébként is korai még ebben a korban.

Aztán 16 éves koromra 180 fokos fordulatot vett az ízlésem: lefogytam, elfogadtam magam az adottságaimmal együtt, és így próbálom kihozni magamból a legtöbbet.

Azóta imádom a magassarkúkat, már felveszek mindent, ami tetszik és nem érdekel ki mit szól be.

Sminkelni is szeretem magam, persze a jó ízlés határain belül.

2017. ápr. 3. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még változni fog sokat, nyugi. 13 évesen nem is nagyon baj, ha nem sminkeled magad rendszeresen, és magas sarkút is csak iskolai ünnepségeken, vagy olyankor viselsz, amikor minden lánytól elvárják. Mondjuk a szoknya iránti ellenszenv egy kicsit fura, azt azért talán hordhatnál gyakrabban. Azzal legalábbis nekem nem volt bajom ennyi idősen sem. A másik kettő az inkább olyan, hogy hozzá kell szokni, nem megy elsőre. De ha megtanulod, hogyan kell gyorsan és hatékonyan elkészíteni különböző sminkeket, illetve a cipőnél hogy hogyan kell viselni, hogy ne legyen kényelmetlen, utána már tetszeni fog szerintem. ;)
2017. ápr. 4. 00:24
 13/16 anonim válasza:
64%
Ne agodj 13 évesen egyépként se kell a smink meg a magasarku vásárolni peddig muszály. Ez változni fog nem sokat aztá ha valami olyan esemény les zakkor majd elmész ruhárvenni magasarkút huzol szoknyát veszel és kisminkeled magadáskép nem sokat fog változnai
2017. ápr. 8. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
13! Te meg gondolom mar elmultal 13 de irni meg most sem Tudsz!
2017. ápr. 9. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam (beleírtam a naplómba azt a borzalmas napot, amikor anyukám egy családi ünnepség miatt szoknyába kényszerített), most meg egy olyan helyen dolgozom, ahol kötelező az ing-szoknya-harisnya-magassarkú kombináció. Egyetlen farmerom van, valahol a szekrény alján, megszerettem a szoknyákat, lassan mindenhová abban megyek, és pici smink (ne egy kiló vakolatra gondolj) is a reggeli rutin része.

De van olyan barátnőm, aki "tornacipős lány" maradt, bakancsot hord farmerral, de olyan jól válogatja össze a cuccait, hogy mégis nagyon csinos és nőies benne.

Attól egyébként nem leszel kevésbé nő, hogy a lapos cipőt, a kényelmes ruhákat meg a natúr megjelenést kedveled. Szerintem olyan ruhákat hordj, amikben jól érzed magad, azzal meg, hogy nem sminkelsz, a bőrödnek is jót teszel.

22/L

2017. máj. 12. 18:47
 16/16 anonim válasza:
nem baj hogy nem vagy csajos..én se vagyok..bár 15 éves koromra kissé megszerettem, de most se rajongok érte..de ez hejzet függő
2019. júl. 18. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!