Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, hogy ugyanolyat...

Nagyon gáz, hogy ugyanolyat vettem?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam vett egy farmerkabátot és nekem nagyon megtetszett pont olyan volt amilyet régóta kerestem.Gondoltam szétnézek veszek én is hasonló fazonút de csak olyat találtam amilyen neki van.És ma megvettem de gáznak érzem és gondolkodtam azon is hogy nem veszem meg, hogy ne legyen egyforma.Mit gondoltok?

2017. márc. 31. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenből sosem csináltam problémát. A mai napig a barátnőmmel előfordul, hogy egyforma kabátunk van, mert annyira megtetszett a másikon, hogy beszereztünk gyorsan mi is egyet. Szerintem nincs ezzel gond.
2017. márc. 31. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy jóban vagyunk de nem vagyunk azok a nagy barátnők és van egy hülye szokása a csajnak is..kicsit tartok attól, hogy azt fogja gondolni hogy direkt veszek olyat mint az övé.
2017. márc. 31. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok olyan közeli barátnők, pláne mit foglalkozol azzal, hogy mit mond? Egyébként meg hívd fel, mond el mi a szitu, ne rajtad lássa meg, és már el is hárítottad a problémát!
2017. márc. 31. 15:27
 4/5 anonim válasza:
100%
Vedd fel, aztán ha észreveszi csinálj úgy mintha neked is most esle le hogy ugyan olyan. Egyébként nem kell ebből gondot csinálni... Nekem is volt olyan hogy ugyan olyan pólónk volt, reakció: röhögtü k egyet és még le is fotóztuk pedig nem vagyunk puszi pajtik
2017. márc. 31. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért fel nem fogom hívni :D én is pénzzel vettem és inkább nem is fogok törődni vele ha mondana valamit :D
2017. márc. 31. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!