H&M cipők? Hol van a legnagyobb választék?
Figyelt kérdés
Egyrészt érdemes-e ott cipőt venni? Másrészt a weboldalukon széles a választékuk, viszont a boltokban sokkal kevesebb cipő van, kérdésem, hogy hol melyik boltban lehet az összes cipőt kapni, amit hirdetnek?2017. márc. 31. 11:14
1/1 anonim válasza:
Szerintem nagyon kényelmesek, tartósak és nagyon jó a minőségük ( a bőrcipőik Portugáliában készülnek). Ezt persze csak a bőrcipőikre értem mert azok általában 1,5-2 évet kibírnak. Olcsó cipőt NE vegyél a H&M-ből mert kényelmetlen és fél évnél nem bírja tovább. A legnagyobb választék a bp-i Váci1 üzletükben van, bár én eddig csak a webshopjukból vettem cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!