Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bershka-ba mennyi ideig lehet...

Bershka-ba mennyi ideig lehet visszavinni a ruhákat, ha nem jó a méret?

Figyelt kérdés
Előző csütörtökön vettem egy nadrágot a Bershkaban, otthon rájöttem, hogy mégsem annyira jó, és szeretném visszavinni, pénzre visszaváltani (vagy legalább levásárolni), ezt mennyi ideig tehetem meg ?
2010. máj. 11. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha leszedted róla a címkét, amin az összeg volt. Akkor szerintem már nem veszik vissza. Ja meg ha már volt rajtad utcán, akkor esélytelen.

Sajnos én Berhskban egy bőrdzsekit vettem és egy hétig fel sem vettem, mert meleg volt. Most egyik nap meg láttam, hogy nagy rám, de sajna azt se veszik már vissza. Na és persze nem volt olcsó. :S

2010. máj. 12. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:

4 hétig azt hiszem. Ha letépted a kartont amin az ár meg minden van az sem probléma csak legyen meg. Ők majd visszateszik rá.

Blokkal sétálj be, mondd meg, hogy ajándékba kaptad most 2 napja és nem lett jó, szeretnéd másra cserélni.

Pénzt nem fogsz visszakapni, de levásárolhatod.

2010. máj. 12. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg azért nem baj, hogy leszedted a címkét (amit ők visszatesznek) mert amikor visszaviszed a blokkon lévő kódot a nadrág belsejében lévő hosszú címkén lévő kóddal veti össze, és annak kell stimmelnie. Azért ezt megnézik.
2010. máj. 12. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:

30 nap

ha megvan a blokk működhet

2010. máj. 12. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!