Valaki hasznát már textil festéket? Vagy jártas ebben?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen libaf*s színű horgolt kardigánom ami annyira jól nézki hogy sajnálnék megválni tőle de én ezt a színt felnem veszem a kérdésem hogy ezek a ruhafestékek is úgy működnek hogy a sötétből nem lehet világosat csinálni?
Ilyesmi színű a kardigán
2017. márc. 26. 10:26
1/5 anonim válasza:
Világosítani maximum hipóval vagy valami hasonló vegyszerrel tudsz. Vagy ha fedőfestéket használsz, de az egyrészt baromi macerás ha nem mintát akarsz festeni, hanem, az egészet másrészt meg fog töredezni, keményebb lesz ott az anyag és csúnya lesz.
2/5 anonim válasza:
Úúúú, add nekem.
Amúgy szerintem sehogy, esetleg feketére,de az meg biztos fogna és kopna.
Az anyag meg tuti műszálas, szóval be sem fogná.
Bár én még mem festettem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Szerintem megpróbálkozok egy sötétebb kékkel. Soha nem csináltam ilyet mindent ki kell próbálni. 😊
2017. márc. 27. 12:31
4/5 A kérdező kommentje:
Szürke leeeeeettt😅 jobb mint a libafos. Gondolhattam volna hisz a kék meg zöld szürkét ad na mindegy ez is jó így legalább tudom hordani😊
2017. ápr. 2. 15:46
5/5 anonim válasza:
Egyébként létezik Columbus kelmeszíntelenítő...ez egy fehér por ami nem fehéríti ki az anyagot, csak árnyalatokat szed ki a színből és világosabb lesz utána lehet festeni más színre, ha esetleg valaki világosabbat szeretne! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!