Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hogyan egészségesebb...

Lányok! Hogyan egészségesebb aludni? Pushup nélküli toppban vagy anélkül?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit higgyek, mert rengeteg helyen olvastam hogyha abban alszom akkor lógni fognak...viszont jövőre kolis leszek és hát elég nagyok a melleim és nem szeretnék top nélkül aludni. Mit tegyek?

2017. márc. 21. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapból kényelmetlen melltartóban aludni. Ha annyira nagyok, akkor jobb lenne valamilyen sport melltartó/top. Az kényelmes alváshoz is, de nem is fognak önálló életet élni a melleid.
2017. márc. 21. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Estére hagyd szabadon a melleid!
2017. márc. 21. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Fölösleges a melltartó estére. Fekvés közben nem sok mindent csinál a gravitáció.

Kisebb mellek esetében is kb csak intenzív mozgáshoz lenne szükség melltartóra.

Nagyobb mellekhez nem értek, de ott akár elképzelhetőnek tartom, hogy estére kényelmesebb ha valami úgy-ahogy helyben tartja őket.

2017. márc. 21. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Kényelmesebb melltartó vagy topp nélkül aludni. De inkább toppban aludj mint melltartóban az kényelmesebb.
2017. márc. 21. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem E-F kosaram van, ami enyhén szólva nem a legkisebb méret.

Alváshoz kényelmetlennek tartom a melltartót. Én is kollégista vagyok.

A szobatársaim előtt nem kell szégyelnem magam, de ha esetleg ki kell mennem a folyosóra, ahol fiúk is megláthatnak, inkàbb felveszek egy pulóvert vagy kendőt.

Mivel más nagyon nem tartaná meg a melleim, mindig merevítős melltartót hordok (természetesen push up nélkül).

Alváshoz pedig van egy speciális kispárnám, amit oda fogok mint egy plüssállatot, így kényelmesebben tudok aludni és nem is nyúlnak ki a szöveteim.

2017. márc. 21. 21:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
2017. márc. 22. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én igaz évek óta meztelen alszom akár hol is vagyok de szerencsére nem lógnak. :) 36N
2017. márc. 23. 05:52
 8/8 anonim ***** válasza:

A kolesz olyan, mint egy nagy család. Év végére már mindent tudni fogtok egymásról.

MINDENT! :'D

2017. szept. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!