Valaki rendelt már www.ccv.hu oldalról?
Sajnos én már rendeltem a ccv shop-tól, bárcsak ne tettem volna ! 2017.január 18-án utaltam el a vételárat 2 db nyári ruhára és azóta sem kaptam meg a termékeket!! Többször írtam e-mailt, hiszen telefonszámot nem tudok, de még arra is csak ritkán válaszolnak, holmi elromlott hálózatra hivatkozva.
Most kezdem el a fogyasztóvédelem figyelmét felhívni rájuk, mert természetesen a pénzt sem utalták vissza.
Mindenkit óva intek ,hogy tőlük rendeljen !! Ha valaki tud telefonos elérhetőségükről, kérem ossza meg velem, mert szívesen elbeszélgetnék velük!
Én tavaly rendeltem év elején tőlük cipőt. Azzal a szöveggel jöttek, hogy hiány cikk és 2 lehetőségem van , pénzvissza fizetés vagy új termék. Az elsőt választottam. A mai napig nem kaptam pénzt pedig adatokat egyeztettem velük de semmi utalás így eldöntöttem, hogy feljelentem őket. Nem érdemes rendelni mert átvágnak. Előre kérik a pénzt és viszont nem látod többet. Remélem egy nap elkapják őket és rendesen megbüntetik azokat akik benne vannak.
Remélem számított a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!