Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Vans...

Mi a véleményetek a Vans cipőkről?

Figyelt kérdés
Mennyire kényelmes? Könnyen elszakad?

2017. márc. 18. 16:36
 1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon sok volt es van. Az a tapasztalatom, hogy az authenticek azok tul hamar megtornek es sajnos nekem legalabbis a balcipomon az elulso resznel kiszalad. Illetve hatul is kopni fog a talpa. Vigyazni kell vele en is ugy veszem mar par honapja, hogy inkabb masodik ciponek veszek vanst vagy elsonek, ugy higy van mellette meg masik. De szerintem ha sokat is mesz benne ugy 6-7honapog kibir ha nem nagyon mesz benne akkor 8-9et akar tobbet
2017. márc. 18. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Viszonylag gyorsan tönkremennek,de szerintem kényelmesek.
2017. márc. 18. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Imádom és rengeteget beszereztem évek során viszont most kezdek rájönni, hogy annyira silány minőségű hogy nem éri meg ennyikért megvenni..
2017. márc. 18. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2017. márc. 18. 17:27
 5/9 anonim válasza:
Nekem lejött a bőr a sarkamrol, mert nagyon kemény a hátulja
2017. márc. 18. 19:24
 6/9 anonim válasza:
27%
Igaziból én úgy vettem észre hogy a legtöbben csak azért veszik meg mert menő.
2017. márc. 18. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ahogy all a labamon azt tetszett csak azert vettuk de amugy nagyon hamar tonkrement. Egy kiszakadt. 2 honap utan a ragasztas a guminal feljott. Akkor az epresrol 1 het utan lejottek az eprek... Amikor pici vizzel leportalanitottam:) ... Minosegre szerintem kb 4-6ezret erni. A vansnel az ember tenyleg csak a nevert fizet meg a designert
2017. márc. 19. 00:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat/véleményeket is. :)
2017. márc. 19. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól néznek ki, de olyan sokáig nem bírják, nekem volt ami hátul szakadt el, volt amin egy lyuk lett elől.. De azon kívül jó :D
2017. márc. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!