Minőségi alap póló beszerzése saját márkához?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Honnan tudnék minőségi, alap pólókat beszerezni, amire később nyomathatok logót? Tényleg fontos lenne, hogy minőségi legyen. Ha meg egy mód van rá, anyagból elkészíttetem.2017. márc. 17. 21:21
2/7 anonim válasza:
H&M botrányosan silány minőségű. Sajnos nem lesz könnyű dolog, a probléma az alapanyaggal van: nagyon vékony és laza kötésű pólóanyagokat gyártanak, szakadnak, nyúlnak. Én utoljára Egyiptomban találkoztam jó minőséggel. Oda még nem tört be a kínai gagyi...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. A H&M minősége tényleg nem lesz most elég. Várnék még ötleteket:)
2017. márc. 18. 14:55
6/7 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy megcsináltatom anyagból. Ötletek minőségi anyag beszerezésére megfizethető áron?
2017. márc. 18. 14:57
7/7 anonim válasza:
Méteráru nagykereskedések. Talán Törökországból hoznak be elfogadható minőségű pamutkelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!