Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találom meg a H&M-ben a...

Hol találom meg a H&M-ben a sportruha részleget?

Figyelt kérdés
Sportmelltartót kerestem, neten bő választékkal van belőlük, de az üzletben egy darabot sem láttam sehol. Két budapesti üzletben néztem meg eddig, de felmerült bennem a kérdés, hogy lehet, hogy nem is kapható minden az üzletekben, amit neten hirdetnek?
2017. márc. 17. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb a netes választék tehát amit a neten látsz az nem feltétlenül lesz a boltba is. Szerintem megéri neten vàsárolni,jó akciókat lehet kifogni meg kb hetente/két hetente egyszer van ingyenes kiszállítás ha nem sokat rendelsz és sajnálod rá a pénzt, de egy bizonyos összeg felett ingyenes
2017. márc. 17. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretek netről rendelni, mert vagy a méret nem stimmel, vagy az anyaga nem nyeri el a tetszésem. Egy kb 7-8000-es darabot néztem ki, ennyi pénzért nem érné meg, hogy netről rendeljek és esetleg ne legyen jó. :/
2017. márc. 17. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A legnagyobb H&M-ekben vannak főleg azoka dolgok amik a webshopon is meg találhatóak,nézz körbe azok közül valahol.
2017. márc. 17. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Aréna Pláza, Westend, Europeum a blahánál... ezek elég nagy üzletek, biztos kell lennie. egyébként próbálj fel egy hasonló fazont, ha nincs az üzletben és rendeld meg, amit akarsz
2017. márc. 17. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2017. márc. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!