Komolyan hamisítványt is árul a Peek&Cloppenburg?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ennél a kérdésnél írták egy páran, hogy hamisítvány a táska. Az hogy lehet? Ezek a boltok nem csak eredeti termékeket árulnak? Nem bűntetik meg őket ha hamisítvány? Valaki kérem írja le, hogy ez hogy működik pontosan. Azért is érdekel, mert néha napján én is vásárolok a Peek-ből és amilyen drága, nem örülnék ha hamisítványba futnék bele.
Engem is érdekelne ez! Szoktam vásárolni Peekben, bár inkább csak CK fehérneműt.
Valentino táskám viszont van, eredeti. És ami a kérdésben linkelve van, az nagyon nem az. Ezek az eredeti Valentinok, itt az árak is látszanak:
Koszi a valaszokat!
#Igen tudom, ezt sajnos en is eszrevettem. Meg csak a "V" betu kinezete sem stimmel, valamint nincs rairva a hatuljara a Garavani sem, de meg csak a Valentino sem. Ja es meg a betutipus sem egyezik, nem ertem. Komolyan ennyire gagyi utanzat lenne? Mert azt nem hiszem hogy letezik egy kulon Valentino marka Garavani nelkul.:D Nagy csalodas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!