Melyik a jó acélbetétes bakancs?
Figyelt kérdés
Acélbetétes bakancsot szeretnék venni (most veszek először) és nem nagyon ismerem a fajtákat és hogy melyik jó.mx 25000-et tudok rá szánni.Ki mit ajánlana?2017. márc. 15. 15:53
3/9 anonim válasza:
Martens, Shelly's, Red rooster bár utóbbiról hallottam már rosszat is, a Steel-t is valaki dícséri valaki pokolra kívánja.
4/9 anonim válasza:
Munkavedelemre barmelyik megteszi.
5/9 anonim válasza:
Nekem HD van, de szerintem olyat már nem lehet kapni. 10 éve hordom rendszeresen és semmi baja nincs. :))
6/9 anonim válasza:
Gripfast-om van, ha rendesen kezelném (de egy lusta állat vagyok) semmi baja se lenne.
7/9 anonim válasza:
Shelly's-em van,még a régi fajtából,ennél jobb bakancsokat nem hiszem hogy gyártottak valaha. (na jó, ott a Getta Grip meg az Ironside)
8/9 anonim válasza:
Martens, Gladiator, Undercover.
9/9 anonim válasza:
Red roostert nyugodtan vehetsz, nekem az van, azon kívül, hogy lerúgtam az orrát (én hibám) semmi baja :D Csak figyelj a tárolására ha nem hordod, nehogy beessen! Steelem is volt , egy hónap után levált a talpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!