Az ilyen fazonú cipőnek mi a neve? Szerintetek gáz?
2010. máj. 10. 22:48
1/13 anonim válasza:
Szerintem bohócos! :D ha bohóc vagy akkor tök jó, de ha nem akkor szerintem nem jó ötlet.
2/13 anonim válasza:
Ovis gyerekeknek szokott hasonló lenni. Nekem nem tetszik.
3/13 anonim válasza:
nem tudom mi a neve de sztem elég gáz cipő, legalábbis nekem nem kéne!!
4/13 anonim válasza:
Semmivel nem gázabb, mint a converse tornacsuka:D
5/13 anonim válasza:
tényleg ovis viselet..borzasztóan nem tetszik..bocs.
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha megfelelően extravagánsan öltözködsz, szívárvány színekben, nem szürkén-lilán, ahogy a plázákból lehet, akkor jól néz ki.
Mondjuk, ha nem lenne ilyen színes, akkor lehet, hogy nem tetszene.
8/13 anonim válasza:
Szia!
Bár a nevét nem tudom, de mostanában csomó emberen látok hasonlót. Nekem egy lila van, de nemtom megmondani, hol vették, kaptam. Ilyen noname izé =p Egyik barátnőmnek Tommy Hilfiger-esben van hasonló, de az sima fehér.
Szerintem azért jó ez a cipő, mert olyan "semleges", mármint úgy értem, hogy nem túldíszített, feleslegesen agyoncsicsázott...stb Csomó mindenhez fel lehet venni. =)
19L
9/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom,sok ember szerint olyan,mint egy mamusz.
2010. máj. 11. 12:55
10/13 anonim válasza:
Sajnos pontosan én sem tudom a nevét, de rengeteg emberen van nálunk. Vagabondban jók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!