Hogyan lehet a cipőbe rakott lopásgátlót hatástalanítani? (NEM bolti lopás a cél)
Vettem egy cipőt a Deichmannban, viszont mikor másnap mentem a rossmannba becsipogott befelé és kifelé is, akkor még nem jutott eszünkbe mi lehet az, a táskámban semmi nem volt, jólvan, ma megint mentem egy másik rossmann üzletbe, megint becsipogott és mondta a biztonsági őr hogy nyújtsam a kapuhoz a bal lábam és lám a cipő volt a baj ,elmondta hogy ezekbe bele van építve a lopásgátló amit ugye a kasszánál hatástalanítanak de az enyém valamiért olyan maradt, mondjuk jó vastag sarka van meg a talpa is vastagabb szóval lehet túl sok az anyag, megkért hogy vegyem le, odavitte a pénztárhoz, lehúzta és tényleg jelezte a gép hogy lopásgátló volt benne, mondta hogy már jó lesz de kifelé megint jelzett a kapu szóval úgy tűnik valami még mindig van a cipővel, az érdekesség hogy a legtöbb boltban nem jelez, ebben a cipőben jártam már Hádában és Media Marktban de ott nem csipogott csaka rossmannban, máshol még nem voltam vele emlékeim szerint.
Mit lehetne kezdeni ezzel, nem sok helyen érzékeli a kapu de akkor is gáz lesz minden egyes alkalommal elmagyarázni, kifelé meg akkor is sz-a-r érzés ha tudom és a biztonsági is tudja hogy nem loptam csak hülye a cipőm.
Nem lehet kiszedni?
Páromnak is volt már ilyen. Mindenhol becsipogott, de nem tudtuk, hogy miért. Aztán egy biztonsági őr mondta, hogy van kézi "letapogatója", megnézi, ha akarjuk. Kiderült, hogy a cipőjében volt. A talpbélés alatt. De azt ki lehetett szedni.
Ha nem lehet kiszedni, akkor le kell húzni valami szerkezeten. Pénztáraknál van ilyen. Mondjuk az a legegyszerűbb, hogy odamész, ahol vetted és megkéred, hogy húzzák le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!