Szerintetek ezek közül melyik ruha lenne a legjobb egy nyári esküvőre?
2017. márc. 14. 21:21
1/12 anonim válasza:
Szerintem az első, a második kicsit koszorúslány beütés bár még az is jó ha jobban tetszik de a harmadik nekem túl kirívó, az előző kettő olyan lengén nyárias.
2/12 anonim válasza:
Talán a 2., ha csak ezek közül lehet választani. Az 1. kb. mint egy strandruha, a 3. meg olyan, mintha nem lenne kivasalva és túl hosszú lenne.
3/12 anonim válasza:
Az első kettőből az, amelyik szín jobban áll. Érdemes olyat választani, amire nem lépsz rá.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ezek borzalmasak egy mennyasszonynak.
6/12 anonim válasza:
Szerintem mind hosszú ahhoz, hogy kényelmesen tudj bennük táncolni. Ha alacsonyabb vagy, akkor nem ajánlom, mert minket alacsonyabbakat még kisebbnem látszat a hosszú ruha. Az első nem olyan különleges, a harmadik kirívó, a rózsaszín szép, de koszorúlányos. Mondjuk attól függ, hogy a koszorúslányok milyen színt viselnek, mert ha nem rózsaszínt, akkor szerintem az legyen :)
8/12 anonim válasza:
5: ki mondta hogy a menyasszony viselné?
9/12 anonim válasza:
Milyen alakod van és milyen évszaktípusba tartozol? Mert ha tegyük fel az alakodra valóak is ezek a ruhák, a színek nem biztos hogy illenek hozzád.
A 3. nagyon kivágott, nem való esküvőre. Az 1 és 2 szép, viszont ha rózsaszínben lesznek a koszorúslányok, tényleg nem jó választás.
10/12 anonim válasza:
Én az 1.-t választanám. A 3.-nak nagyon szép színe van, viszont a szoknyarész fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!