Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adida superstar fekete fehér...

Adida superstar fekete fehér csíkal vagy fehér fekete csikal?

Figyelt kérdés

14/L

Én feketét néztem!

Szerintetek melyik néz ki jobban??

2017. márc. 11. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Fekete csíkkal.
2017. márc. 11. 15:19
 2/5 anonim válasza:
Semelyik. Nem azért, de mindenkinek ugyanolyan cipője van. Miért akarsz tömeg lenni?
2017. márc. 11. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem fehér van fekete csíkkal, de nézd meg melyik tetszik jobban. Mielőtt megveszitek, alaposan próbáld fel, nehogy úgy járj, mint én! Egy adidas boltban felpróbáltam, egy számmal kisebb kellett, mint általában, mert nekem 37-es lábam van, de ott a 36 2/3 volt jó. Otthon internetről rendeltünk olyan színben, amit akartam, mert a boltban nem volt, pontosan olyan méretben amit felpróbáltam és ott jó volt, erre kisesik belőle a lábam. Összemértem egy másik cipőmmek, pont ugyanolyan nagy, szóval nem értem.
2017. márc. 12. 08:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi a playersroomban néztünk és nekem is 37-es a lábam és jó volt a 36-os !!
2017. márc. 12. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A fekete fehér csíkkal szerintem sokkal jobban néz ki, de a csajoknak a fehér fekete csíkkal is jól áll. Amelyik neked tetszik. Én viszont a feketét, fekete csíkkal ajánlanám! ;)
2017. márc. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!