Aki még tesi órán tornadresszt hord hogyan veszitek fel a többiek előtt az öltözőben? 17/L
Általánosba kellett dressz tesire meg jártam tornára is így oda is az kellett.
Én ebből nem csináltam ügyet soha. Mindig levetkőztem meztelenre és felhúztam simán a dresszt. Bugyit nem hordtam alatta mert utáltam ha kilátszódik és amúgy sem tartottam higiénikusnak főleg ha jól bele izzadok, meg nekem anélkül sokkal kényelmesebb volt.
Felsőbe amikor már kellett melltartó azt magamon hagytam és csak tesi óra után cseréltem le. Szertornára sokszor úgy mentem főleg gimibe hogy a kollégiumba a szobámba öltöztem át dresszbe arra ráöltöztem és úgy sétáltam el edzésre, mivel közel volt a spportközpont ahova jártam így ebből nem csináltam ügyet. Ott meg edzés után alapból meztelenre vetkőztem mert mindig ott zuhanyoztam le sokkal kulturáltabb fürdő volt ott és volt időm nyugodtan letusolni, hajat mosni, szárítani stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!