Milyen hosszúságú szoknyákhoz "kötelező" a magassarkú?
Szerintem nincs olyan, hogy kötelező, pláne nem szoknyahossznál.
Inkább a megjelenésnél számíthat. Egy elegáns kosztümhöz inkább illik egy olyan cipő, ami nem teljesen lapos, hanem van egy pár centis kis sarka. És ezt úgy mondom, hogy személy szerint rühellem a magassarkúkat és szökőévente veszem csak fel. De ilyen 10 és 10+ centis förmedvényeket én nem hogy kötelezővé nem tenném, hanem inkább kiiktatnám...
3. - 4.:
Ennyi butaságot rég láttam egy helyen. Egyedül vagytok ilyen "okosak", vagy segít nektek valaki?
Csak hogy konkrétumot is írjak:
Szerinted egy combközépig érő szoknyával ez a cipő utcalányos?
#6: Határeset, mert ránézésre szerintem kisebb a sarka, mint 6 cm (amit írnak)... Viszont ünnepi alkalomra, elegáns helyre így is túlzás ez a cipő egy combközépig érő szoknyával. Tudod, néha a kevesebb több. :)
Persze mindenki azt vesz fel, amit akar. De senki ne csodálkozzon, ha magas tűsarkúban és miniben megjelenve nem veszik komolyan.
"Ennyi butaságot rég láttam egy helyen. Egyedül vagytok ilyen "okosak", vagy segít nektek valaki?"
Magamtól. :))
De te meg megtanulhatnál nem felületesen olvasni és nem első mondat után ítélni. Mert ha figyelmesen olvastad volna, amit írtam, akkor feltűnt volna, hogy én 10 centisnél magasabb sarkú cipőket tartok ízléstelennek. Az általad linkelt sarka nincs ekkora, az oldal információi szerint 6 centis. Más kérdés, hogy nekem már ez is magas, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!