Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő hogy álna férfin? 20/F

Ez a cipő hogy álna férfin? 20/F

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 5. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha En felszines vagyok akkor te meg tenyleg egy igenytelen noietlen kislany vagy!

Ha egy no olyat ir hogy nem vesz fel magassarkut az nem is no!

Egy elegans rendezvenyre acelbetetesbe mesz??

Az meg hogy nem kenyelmes az hulyeseg mert latszik hogy nem foglalkoztal vele komolyabban egy dragabb minosegi magassarku nem kenyelmetlen!

Ezt a paromtol Tudom, te meg valoszinu olyan part erdemelsz aki a szintedre sullyed..

2017. márc. 20. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy elegáns rendezvényre nyilván nem megyek acélbetétesben (bár volt már rá példa, hogy szinházba acélbetétesbe mentem)

Vannak elegáns cipőim is amik illenek az adott alkalomhoz. (Pl bőr balerína meg oxford cipő, combcsizma és még sorolhatnám)

De mivel engem hidegen hagynak a társadalmi elvárások a legtöbbször olyan lábbeliben megyek valami eseményre amihez csak kedvem van. Ha olyanom van akkor bakancsban.

Minőségi cipőket hordok (alapból kezdjük ott, hogy egy steel 25000 körül van a Dr Martens meg alsó hangon is 35000 ft) szóval ha nagyon akarnám akkor vennék magassarkút hidd el, de nem az én izlésem.

Szoval aki egy kicsit is nonkonformista az a te szemedben már egy igénytelen szar?

Tehát lehetek én akármilyen nőies, ha nem hordok magassarkút akkor egy igénytelen trampli vagyok..

Na mesélj még...

Ja és tényleg megérdemlem a párom. Sőt szerintem minden nő olyan párt érdemelne mint ő nem pedig olyan felszines sznob kretént mint amilyen te vagy.

2017. márc. 20. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Szinhazba acelbetetesbe????

Megadtad a tiszteletet latom a rendezvenynek!

Gondolom egyedul voltal igenytelen trampli a sok NO kozott.

De latom a ferfi bakancsok , cipok nagyon bejonnek mar oxford cipo sem a noiessegrol hires!

En nem azt mondom hogy anyagilag nem engedhetned meg mert anyu vagy apu megvenne a magassarkut, csupan az eleganciadra vagy igenytelen mint peldaul a tulsulyosak a testukre.

2017. márc. 20. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudod nem igazán érdekel, hogy egy elegáns rendezvényen ki, hogy van felöltözve, a lényeg az, hogy én jól érezem magam abban amit felveszek. (Nonkonformizmus)

Mert szerintem még mindig nem attól nő valaki, hogy hord-e magassarkút vagy sem

Nem vagyok igénytelen az eleganciámra, tudok nagyon elegánsan is öltözködni, ha akarok (és most ezen "ha akarok"on van a hangsúly)

Csak nekem a klasszikus elegáns cuccok rém unalmasak ezért mindig belecsempészek valami extrémebb darabot az öltözékembe. (De ettől még ugyanúgy nőies maradok)

Hülye vagyok mert leálltam vitázni egy igazi gyökérrel.

Hogy én mennyire tudom utálni az ilyen felszines embereket.

Remélem egyszer majd rájössz, hogy az életben nem csak a külsőségek számítanak

2017. márc. 21. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Latszik hogy meg kislany vagy a gondolkodasod alapjan!

Egy nivosabb rendezvenyre nem illik mert neveletlenseg tramplin megjelenni de latom nem sok etikettet tanultal meg!

Tovabbra is azt szurom le rolad hogy igenytelen vagy ezen a teren es a deszkazason tovabb ne jussal ha csak ilyen szerelest tudsz magadon elkepzelni!

2017. márc. 22. 08:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Te meg a gondlkodásod alapján egy beszűkült látókőrű, borzasztóan konzervatív személy vagy, aki fejben még nagyon gyerek.

Egy modern kortárs szindarabra, mozgás színházba, szerintem már nagyon nem elvárás, hogy olyan rém elegánsan menjen az ember. Furán is nézne ki, kirívó lenne a többi nézőhöz képest.

Nem tudom, hogy honnan szedted ezt a deszkázós idiótaságot.

Biztos nagyon kényelmes lehet acélbetétesben deszkázni...

Arról meg nem is beszélve, hogy a deszkások teljesen más szubkultúrát alkotnak mint amiben érdekelt vagyok.

Látszik, hogy ebben a témában is "nagyon tájékozott" vagy.

Amúgy meg most leszóltad és tramplinak nevezted a deszkásokat is. (Látom az itélkezés és az álltalánosítás, nagyon megy)

Tehát, ha valaki nem a klasszikus nőies, és divatos öltözködést képviseli akkor az már nem is nő?

Mert az általad leírt okosságokból ez jönn le

2017. márc. 22. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!