Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ha ezt érzem a...

Normális ha ezt érzem a ruháimmal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Még nem vettem meg őket tetszenek, és kellenek.

Amint megvannak, úgy érzem mégse tetszik annyira, és, hogy máson jobban áll rajtam borzasztóan.

Valakivel előfordult már ez?

Minek lehet ezt betudni?

l

2017. márc. 3. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
talán annak, hogy magaddal nem vagy megelégedve de ezt én nem tudhatom.
2017. márc. 3. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt kérj tanácsot valaki semleges idősebbtől, pl. olyan rokonodtól, aki jól öltözik. Nem biztos, hogy minden ruha jól áll neked. Válasszátok ki a hozzád illő szabásokat.

Nekem is sok minden nem áll jól, ami divatos. Ezeket sajnálattal kihagyom.

Aztán az önbizalmadat kellene fejleszteni. Kicsit sportolj, járj aktív programokra (kirándulások, valami aktív hobbi, stb.) Jobban fogod érezni magad.

2017. márc. 3. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem kb mindig ez van.

Boltban tetszik, felpróbálom, úgy néz ki, hogy jóláll, aztán megveszem.

Otthon pedig már úgy érzem magam, hogy nem áll jól, nem tetszik.

Nem vagyok rá büszke, de volt olyan, hogy egy alkalommal volt csak rajtam a póló, mert utána már nem tetszett.

Pedig mindig megnézem jó alaposan.

De szinte mindig így járok.

2017. márc. 3. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:

A bolti tükrök csalnak, valamelyik nap láttam erről egy fotósorozatot.

Kérj meg valakit hogy kísérjen el és mondjon véleményt, mert az ember hajlamos nem észrevenni hogy nem áll jól neki egy ruha, amikor nagyon tetszik az adott darab.

2017. márc. 4. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs még kiforrott stílusod, nem ismered mi áll jól neked, esetleg önbizalom problémád van. Máskor aludj párat a vásárlás előtt,ha csak nem valami mega giga akció van. Gondold át, hogy az adott darabot mivel tudnád viselni, mennyire tudnád kihasználni és vigyél magaddal valakit aki reálisan gondolkodó segítséget nyújt. Ezalatt nem az unatkozó/elfogult pasit értem aki mindenre rávágja, hogy csinos vagy benne, csak menjetek már.

A próbafülkék torzítanak, de én nem hiszek benne, hogy ennyire jelentősen. Sokszor akár próba nélkül is tudok ruhát vásárolni magamra: tisztában vagyok a méreteimmel, azzal hogy milyen szabások és színek állnak jól, mennyire tudom beilleszteni a meglévő ruhatáramba.

Nekem is sokszor tetszenek dolgok, a polcon és másokon jól mutatnak, de tudom, hogy reggel nem az lenne amit kiveszek a szekrényből, mert én nem érezném benne jól magam.

2017. márc. 5. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!