Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák! Mennyire mosható ez?

Anyukák! Mennyire mosható ez?

Figyelt kérdés

Tervezek venni egy ilyen cipőt (belinkelem). Mindenki óva int, hogy be fog koszolódni. Ezzel nincs is baj, de ha esetleg megtörténik, akár kézi mosással ki tudom mosni? Valamint ha esetleg kicsit besárgul majd az ellen lehet valamit tenni? Az anyaga elvileg (szó szerint): légáteresztő szintetikus felsőrész.

Előre is köszönöm a segítséget!!

[link]

2017. márc. 1. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanilyen cipőm van! Imádom, mert annyira kényelmes.

Viszont nagyon kényes. Mivel fehér, a kisebb foltok is azonnal meglátszanak rajta. Én beszoktam tenni a mosógépbe, direkt cipőtisztító fokozaton. Nem kapja szét a cipőt, viszont a koszt gyönyörűen kiszedi belőle. Direkt kímélve mossa.

Egyébként kézi mosással is kitudod szedni a kisebb foltokat, csak ne ess neki körömkefével meg társaikkal.

2017. márc. 1. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
A sárgulással nem tudsz mi kezdeni, az valami kémiai reakció talán a klórtól de nem tuti
2017. márc. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!