Nem tok mindegy kérdése:
Lányok, zavar titeket ha egy fiu nem farmernadrágot, hanem melegítőt hord?
Figyelt kérdés
Melegítőnadrágot szoktam hordani, mert a farmernadrágok nem mennek rám, mert focizok és nagyon izmos lett a vádlim.#farmer #melegitőnadrág
2017. febr. 27. 23:55
11/11 anonim válasza:
Nem zavar. A párom is szinte mindig abba van,ha pl felszaladunk a boltba. Ha orvoshoz,vagy olyan helyre megy ,akkor farmert vesz fel. Ha pedig olyan esemény van,akkor alkalomnak illően öltözik.
De például ha megyünk a szüleimhez , elég messze laknak és senki nem fogja elvárni ,hogy puccba üljük végig a kocsiba azt az utat. Meg melegítőbe kényelmesebb vezetni.
Én meg ilyenkor igazodok hozzá öltözködésben. Meg nekem sem lenne kényelmes pl kisestélyiben végigülni azt a sok órát a kocsiba,ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!