Yeezy cipő melyik boltban található az alle bevásárló központban?
Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 21:34
1/6 anonim válasza:
Basszus 86 ilyen kérdés volt már. Sehol!!! Magyarországon egyedül az Icons by Bizanc forgalmazza. Sehol máshol nem tudsz venni! Bár ott sem, mert kb 20 perc alatt elfogy az összes mindig!
2/6 anonim válasza:
Ez burkolt reklám, rákerestem az oldalon, az ilyen válaszok alatt ugyanazokkal a szófordulatokkal irkálják több profilról a dolgot.
3/6 anonim válasza:
Mert mindig én írom be a választ! Közöm nincs az Iconshoz, csupán annyi, hogy vettem yeezyt. És irritál, hogy ennyire bénák az emberek, hogy nem képesek rákeresni egy dologra, hanem kiírják új kérdésbe. Hetente egy yeezyt kérdés minimum van! Pedig Google is a barátunk!!!
Az ilyen aki itt kérdezi ezt meg, az keressen valami gagyi kínai oldalon yeezyt, mert úgyis életképtelen, tök mindegy mit vesz fel. A yeezy hivatalos oldalán van egy lista, hogy melyik országban hol lehet beszerezni. Nem értem ezt a sötétséget!
4/6 anonim válasza:
Tényleg csak ott lehet eredetit. 2. válaszoló meg el van szédülve.
5/6 B.M.12345 válasza:
Amúgy igen csomó ilyen kérdés már válaszoltak.
6/6 A kérdező kommentje:
loool. nem volt burkolt reklám. Akkoriban ezt tényleg nem tudtam, hogy mi hol is van igazából.
2020. aug. 31. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!