Fogyóztam, és köténykém lett. A tankini felső takarhat jobban, vagy az egybe fürdőruha?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 15:55
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy egybe fürdődressz nagyon szép tud lenni. ÉS most már árulnak gyönyörű szépeket amik karcsúsítanak/eltakarják azokat a nem kívánatos részeket :)
Pl: szerintem ez iszonyatosan szép:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Tényleg nagyon klasszak. Igaz majd. 20 e. ft. Azért tetszene jobban a tankini, mert sokat kell vetkőzni, öltözni naponta. /Kezelések/. Még nem volt nekem, nem tudom kellemes viselet-e?
2017. febr. 24. 19:24
3/8 anonim válasza:
nem értelek az öltözés-vetkőzéssel. fürdőruhát akarsz venni a ruha alá úgy, hogy nem akarsz fürödni menni?
4/8 A kérdező kommentje:
Gyógyfürdő lesz. Sokszor kell kezelésre menni. A masszirozásnál pl. csak bugyiban kell lenni. A tankinivel levehetném csak a felsőt.
2017. febr. 25. 13:10
5/8 anonim válasza:
Ilyen esetben a tankini valóban jó választás, hogy így nem kell levenned az egész dresszt, majd egy bugyit felvenni, hanem praktikusan csak a felső részt veszed le. De szerintem mikor nincs ilyen masszázsod, arra az esetre szerezz be egy dresszt is. Vagyis én biztos ezt tenném, mert én nagyon nem szeretem a tankinit. Nekem valahogy nem tetszik. Ez persze szubjektív :)
Ha neked tetszik a tankini, akkor minden szempontból az a tökéletes választás:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. és lehet kapni csak felsőt is? Alsóm van kettő is. hol?
2017. febr. 28. 19:08
7/8 anonim válasza:
Szerintem az egybe furdoruha csak vekony lanyokon all jol. Nekem is van pici hasam, es eszrevettem,h a 2reszes elonyosebb
8/8 anonim válasza:
Nekem van mindkettő, mindkettő jól mutat rajtam. Fazontól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!