Nektek mennyi ruhátok van összesen?
Hány hosszúnadrágotok, pólótok, pulóveretek és fehérneműtök van összesen? Öltöny/kosztüm? Kabát? Cipő hány pár van? Hány napig hordotok egy nadrágot vagy egy pulóvert? A cipőtöket ti is mindig megtakarítjátok, amikor hazaértek?
A kedves válaszokat előre is köszönöm! :)
15 db hosszúnadrág (farmer,legging).
Póló 27 db; Pulóver 10 db.
Fehérneműből ami szettben van 8 db, emellett 13 db bugyi (francia,tanga), 4 db melltartó.
Kosztüm 2 db. 2 db télikabát, 1 db szövetkabát.
Alkalmi cipő 3 pár, sportcipő 4 pár, 2 pár csizma.
Minden ruhát, legyen az nadrág, vagy pulóver, egyszer veszek fel.
Cipőimet mindig tisztán tartom. Koszos cipőben ki sem megyek az utcára.
20/N
Nem tudok pontos számokat ezért kb
hosszúnadrág: kb 30 (farmer, leggings, jeggings, alkalmi melegítő)
póló:kb 15 darab
pulcsi: szintén olyan 30 körül
fehérnemű: nem tudom, de két fiúk bugyi, fél fióknyi melltartó és fűző, és két fióknyi zokni
kosztüm: 3 (egy rövid szoknyás, egy hosszabb szoknyás és egy nadrágos)
kabát:6
dzseki:2
mellény:8 (bőr, irha, szőrös, szövet, farmer)
cipő:
edző:2 pár, és két pár futócipő
torna: 1 converse
alkalmi:6 pár
csizma:8 pár
ballerina: 2 pár
papucs/szandál: 5 pár
Nadrágot 3 hordás után mosok, vagy ha koszos lesz, akkor azonnal, pulcsit(ha van alatta póló) 2 naponta, ha nincs, akkor naponta, pólót és fehérnemáűt naponta.
És ebből mindegyiket hordjátok?
Bocsi, azt nem írtam oda, de: 17 / fiú vagyok XDD
Nekem viszonylag kevés olyan ruhám van, amelyeket nem hordok.
Viszont vannak kedvenc ruhakollekcióim. Nyári és téli. Azokban járok este a gimibe, nap közben pedig be a színházba próbákra (musicalénekléssel foglalkozom), premier partykra, bemutatókra. Na de nem ez a lényeg...
Szóval vannak a nyári színes nadrágjaim. Piros, világoskék, sárga, fehér/bézs. Ezekhez általában (ha sötét a nadrág vagy világos) vagy sötét vagy világos pólót veszek fel. Világoshoz sötétet, sötéthez... szóval értitek. Vannak a sportzakóim. Külön a sima és külön a könyökfoltosak. Ünneplő öltönyök, vidám ünnepre járós külön, temetésre és iskolai rendezvényekre is külön. Pólóból is van jó pár, inget viszont csak különleges napokon veszek fel. Ha vidám vagyok, akkor színesen öltözöm, ha gondjaim vannak, akkor nem. Pulóverem nem túl sok van, körülbelül 7-8 db. Zokni is van meg boxer is elég. Van nagyjából 25 kalapom, mert nagyon kalapos vagyok, főleg nyáron. Cipőm 3 pár. Egy magas szárú, kettő vászoncipő, és kihagytam: egy ünneplő. De az ünneplőcipőt csak komoly helyekre veszem fel, általában színes, sportöltönyöket hordok. Van egy farmerkabátom, egy vékonyabb kabátom (télen sem hordok vastag kabátot. Mindig vékonyan öltözöm.
12 hósszúnadrág
6 short
5 szoknya
10 ruha
19 hosszúujjú poló
35 rövidujjú/ujjatlan poló
11 ing/blúz
47 pulcsi (hupsz picit szeretem a pulóvereket)
13 kardigán
3 dzseki/tavaszi kabát
3 vászonkabát
2 téli kabát
11 pár cipő
15 melltartó
alsórészből fogalmam sincs, elég sok
zoknikat meg sem merem számolni :D
egy nadrágot max 3x hordok, pulóvereket csak 1x, a cipőimet pedig csak akkor takarítom ha sáros vagy koszos
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!