Hová kerülnek a ruhaboltokból (akár ruházati láncok, akár egyedi kisboltok) a leárazások után el nem kelt termékek?
Kisebb üzleteknél, nem nagy láncolnál: Nem marad meg, leárazzák szezon végén és eladják. Vannak 2-3 éves ruhák is üzletekben, nincs ráírva a vevő számára, hogy mikori, azt is megveszik.
Ami bizományis és nem lehet eladni, azt visszaküldik az eladó cégnek.
A kérdező vagyok.
# 1: ez lehetséges. Mondjuk kicsit más: én viszont tapasztaltam olyat (még akkor, amikor nem vitték el a leárazott dolgokat), hogy a boltban van és a webshopban nincs. Hervisben és dekában is volt ilyen. Pedig bőszen hirdetik, hogy a weben minden megvan, ami a boltban is.
#2: A HM-ben viszont egyik napról a másikra eltűntek a boltból a leárazott dolgok. Pont ezért tettem fel a kérdést.
Valamint az egyik pláza márkaboltjában (nike, adidas, budmil? passz) az eladó mondta, hogy ha érdekel a kabát, akkor vegyem meg, mert kb. 2 hét múlva elviszik a téli cuccokat.
#3: kis üzletnél ez elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!