Anyukák! Ti mennyit költötök magatokra cipő terén?
Előtte is ugyanannyit költöttem erre.
Ha sport cipő akkor azért képes vagyok 30.ezreket is kiadni, hogy kényelmes legyen.
Van 1-2 divatosabb gumicsizmám, ezeket internetről rendelem, így akciósan, olcsóbban jutok hozzá.
Csizmákkal, bakancsokkal szintén így vagyok. Szandik, papucsok, mamuszok mind kínai.
Le lehet pontozni, hogy ennyit költök erre, de nekem fontos a minőség. És, hogy minimum 2 évig cipő legyen.
Nekem nyárra Ara papucs van,pont ugyanúgy fáj a bokám abban is,mint a tangapapucsban . Ez 18 ezer volt. Van egy szandálom még,az 6ezer volt.
Sportcipő dechatlonos, két pár van,kb 4-5ezer volt mindkettő.
Elég válogatós vagyok cipő téren,de nem vagyok hajlandó sokat költeni rá,no meg 42-esben igen nehéz találni olyat,ami még pont tetszik is.
Nagyon változó.
Szeretek sportosan öltözködni,ezáltal sok "sportcipőm " van amik mind jó minőségűek és márkásak (nem azért mert de menő,hogy egy pipa vagy egy kakas van a cipőmön hanem mert tapasztalatból tudom,hogy ezek fényévekkel kényelmesebbek és jóval több ideig marad cipő). Ebből is próbálom kifogni az akciókat,eddig sikerrel.
Ezenkívül sok nyári rohangálós cipőm van ami szinte mind 3-max 4 ezer forintos kínai bóvli,de ezek max 2 évig bírják.
Csizmák,bakancsok átlagos kategóriájú cipők.
A legdrágább cipőm 29.000 Ft-volt (futócipő 36 ezerről akciózva).
Hétköznap is simán felveszek magassarkút, szóval nagyon változatos, mik vannak rajtam.
A legdrágább cipőm jelenleg egy Dsquared2 magassarkú, amit Karácsonyra kaptam a férjemtől. Szóval vannak felsőbb kategóriás cipőim is, de most a nagy leértékelések alatt is vettem párat a plázákban, szerintem egyik sem volt 20.000 felett.
19 éves korom óta hű vagyok egy márkához. Egy-egy sima szandál vagy magassarkú 25-30 ezer között szokott lenni, hosszú szárú csizma 40-50 ezer. Időnként el tudom kapni őket 30-50%-os leértékelésben.
Ez 10 éve is ennyi volt, nem sokat változtak az árak. Az első ilyen csizmám 45 ezer forint volt 10 éve. A mai napig olyan, mintha a most vettem volna, a használat sem látszik rajta, és a formája sem ment ki a divatból. Ha úgy nézem, hogy az elmúlt tíz évben mennyit költöttem cipőre, akkor merem állítani, hogy kevesebbet, mint azok, akik olcsón veszik folyamatosan a tönkremenős cipőket, mert nekem még egy se ment tönkre, csak folyamatosan nő a kollekció. :)
Mondjuk én ruhában, táskában mindenben ilyen vagyok és votlam mindig is. Inkább nem veszek addig egyet se, míg nincs egy drágábbra. És inkább egyet darabot veszek drágán. Aztán majd, ha megint lesz rá, akkor megint veszek egyet. Igaz, így hosszabb időbe telt összeszedni hogy nagy választékom legyen, de nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!