Hogy-hogy nincs sehol térdnél tépett fekete férfi superskinny farmer?
A 3-as szemelyeben egy szurke egeret koszonthetunk aki ugy nez ki mint a tobbi tucat...
Mert akkor ferfi a ferfi ha ugy oltozik mint a tobbi egyhangu unalmas.
#7 nekem alapból nincs bajom a szűk gatyákkal, unokatesóm szegény 195 centi és vasággyal 60 kiló (serdülés jeee) szóval rajta kb minden gatya lóg kivéve a skynnit de végülis jól áll neki.
Amit úgy egyik nemnél se szeretek (de ha valakinek tetszik hordja, az én ruháim se tetszenek sok embernek) ez a térden egy vágás gatya, olyan mintha azt mondaná "most nagyon menő vad akarok lenni... de annyira azért nem" olyan szép rendes koptatott/szaggatott nadrágok vannak mindkét nemnek.
Szerintem az egy dolog hogy Te vagy mas mit szeret a tobbieken mert egy egeszseges gondolkodasu ember ugy kb. Leszharja masok velemenyet mert mindenki maganak es nem az idegeneknek oltozik!
Jol fogalmaztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!