Deichmann vélemények?
Életemben először vásároltam a deichmannban cipőt. [link]
Ő az. Azt mondta az eladó mikor megvettem hogy 2 év garanciát vállalnak rá. Nagy örömmel is távoztam onnan, hogy 2 évig (biztosan) nem lesz bajom ezzel a cipővel. Miután haza értem körbe néztem mégis hogy milyen ez az üzlet, mennyire korrektek, mennyire tartják a szavukat, garanciáztatás stb. S most látom hogy sokan szidják hogy nem érdemes ott cipőt venni mert hamar elkopik (2-3 hónap), silány minőség stb. Egyik ismerősöm is azt mondta hogy az ő haverja 2 havonta viszi vissza a cipőit mert mindig lesz valami baja. Most kicsit elbizonytalanodtam. Nem szeretnék 2 havonta vissza rohangálni cipőt cserélni. Vannak itt olyanok akik már vásároltak a deichmannban s megosztanák a véleményünket? Tényleg rossz hely? Valóban arra számítsak hogy 2-3 havonta mehetek vissza cserélgetni?
Nekem a Vty-s cipőm talpa ment tönkre kb. fél év után.
De az Ariane és a Graceland bokacsizmáit 3. szezonon át hordom, utcai cipőnek vett Graceland vastagabb sneakert 2015 nyarán vettem, és még most is tökéletes, ezt anyámnak adtam, mert nincs cipője :D
De a minimális gyűrődésen kívül, ami a 2 év alatt lett benne, tökéletes állapotban van. A Vty minősége sz.r egyedül, a többi szerintem tökéletes. 22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!