Szerintetek is túl kislányos? Felnőtt nő hordhatja így?
2017. febr. 16. 19:42
11/15 anonim válasza:
Nekem is nagy a mellem és úgy kell vadásznom az olyan farmerdzsekit, ami vállban, ujjban is jó és be tudom gombolni végig. De ez nem annak gáz, aki végig tudja gombolni magán a konfekciódarabot, nem is annak, aki nem, hanem azoknak, akik képtelenek piacra dobni és elérhetővé tenni többféle alkatra való ruhákat.
12/15 anonim válasza:
10-es
akkor te gondolom a gombokat is levágod. A normál méretű dzsekiket be lehet gombolni. A nők viszont olyanokat vesznek, ami kicsi. Elsős kislányok nagyobbat hordanak.
Beérni meg a gyümölcs szokott.
13/15 anonim válasza:
Azért vesznek olyat, mert az néz ki jól.
Linkelni én is tudok.
Amúgy a több jelentésű szavakról hallottál-e már?
14/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos, és abszolút illik egy felnőtt nőhöz. A képen a cipő magassága szerintem túlzás, jobban mutatna a szett egy valamivel kisebb sarkú és nem platformos cipővel.
34/F
15/15 anonim válasza:
13-as
Segítek: a szó, amit keresel, az az összeér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!