Vajon ez ez a ruha miatt van?
Úgy gondoltam hogy lassan 30 évesen ideje frissítenem a ruhatáramat,és egy kicsit elegánsan férfiasabban öltözködni.Előtte koptatott farmer,több kapucnis pulcsi,mintás pólók,és utcai sport cipő volt a viseletem.
Ezért most beszereztem egy jó szabású sport zakót,egy átmeneti szövet kabátot,öltöny nadrágot és szolidabb egy színű sötétebb farmert valamint egy elegáns bőr cipőt.
Elmentem fodrászhoz új hajat csináltattam,szépen felöltöztem kiegészítőként felvettem egy szép bőrszíjas karórát.
Majd le mentem a szokott sörözőmbe,és egy csaj oda ült mellém és beszélgetést kezdeményezett,ami egy kicsit meglepett mert én szoktam leszólítani a lányokat.
Vajon az új szerelésem miatt volt,vagy csak véletlen?
Vagy tényleg ennyit számít ha valaki "stílusosan" öltözködik?
Egyszer akartam írni hogy ez,nem kétszer.
Elnézést
Megjelentek az aranyasok ;) Bitzos azt hittek valami meno penzes pasi vagy...altalaban azok oltozkodnek igy.
Es igen, ennyit szamit az oltozek, masfajta megjelenessel masfajta embereket fogsz bevonzani. Akar egy allasinterjun, vagy egy munkahelyen is...oltonynek oltony ugyan, csak nem mindegy hogy egy jol szabott darabrol beszelunk, vagy egy locsolkodos, szalagavatosrol ;)
Bar nem feltelenul neveznem ezt igy onmagaban stilusosnak - inkabb mar elegansabb stilusnak - nyilvan ez is stilus, de ugyanugy a farmer polo kombo is stilus, meg a favago style is...csak mas...
Amugy nem ertem pontosan a kerdesed lenyeget (pontozz le nyugodtan azert amit most mondani fogok) de a kocsmaban radtapadt csajokban akarod merni az uj megjelenesed sikeret?
30 evesen ennel mar tobbre kene tartanod magad, es mar tisztan kene katnod hogy mi a szitu. Egy 16 eves kiscsavo is pontodan vagja mar, hogy mit kell magara huzni ha menonek vagy valakinek akar latszani.
Csak nehogy utana azzal gyere vissza panaszkodni, hogy minden no egy r.bi mert csak a penzedre hajta, vagy ha kifogsz egy jol szitualt okosabb not (na nem egy kocsamaban) akkor az meg feminista karrierista p.csa lesz, aki allandoan el akar zavarni dolgozni, meg jobb munkat keresni.
Ha igy oltozkodsz, legyel tisztaban azzal, hogy ez mit jelkepez, es mire szamithatsz, es akkor majd felismered a jeleket ...
Nem ez volt a fő cél,még ha akarnék sem tudnék nagyon ismerkedni mert nem nagyon van rá időm.
A sörözőmbe is ritkán jutok el,és ha el is jutok akkor a barátaimnak szentelem inkább az időt és arra hogy kikapcsolódjak.
Ami meg a ruhát illeti az csak egy első próbálkozás volt,majd bővítem és rájövök mi tetszik és áll jól igazán,majd lassan kialakul.
Természetesen vannak céljaim,és remélem hogy ez az öltözékemen is átjön.Lássák rajtam hogy összeszedett vagyok,és tudom hogy mit akarok.
"megjelentek az aranysasok" 😅😅😅😂😂😂
ja mert a miller pasik a kocsmában támasztanak...
nem lehet sok esze ezeknek a sasoknak...
ne haragudj nem ismerlek, de ne hidd hogy azèrt mert vettèl egy sportzakót milliomosnak fognak hinni èa egyből becsajozol(max a kocsmában). hiába van valakin bármilyen extra ruha, ha kinyitja a száját akkor kiderül a mögöttes tartalom.el lehet hitetni bármit ideig-óráig, de ha az aranysas a sörözès után rájön hogy ez csak egy maskara akkor úgy lepattan ahogy jött.
ha valaki stílusos , inteligens pasi az szabadidőben, öltönyben , farmerben, bármiben tud csinos, ízlèses, jólápolt lenni.a milliomosok sem járnak sporrzakóban minden nap.örülnek ha levehetik.
majd ha szabadidőben is úgy nèzel ki mint egy miller akkor jó helyen fogsz járni
Szerinted az ostoba tyukok akik a penzre hajtanak, es tortenetesen nem egy luxusprostinak neznek ki, ergo meg nem 9-10/10 hol kezdik? Nem a Sarkikata meg a Vajanerol beszelek. Valahonnan el kell kezdeni az "ecceru" lanyoknak is, fel kell kapaszkodni. Eloszor csak ital, vacsi meghivas meno helyeken, aztan ilyen olyan elvart ajandekok (ruha, cipo, taska) stb...valaki finanszirozza meg nekik azt a szinvonalat amire igenye van, hogy egyre kozelebb jusson az ahitott vilaghoz.
Es ha valasztani lehet egy kapucnis pulcsis vagy zakos faszi kozul, nyilvan a zakosra cuppan ra....magyarul:ugrodeszka.
De mondom hogy nem a csajozás miatt öltöztem így baxa meg a jeges medve :D
Csak tettszik ez a fajta öltözködés,és nyilván beépíteném a mindennapokba is,nem pedig csak akkor öltöznék így ha csajozni akarok.
Ez előtt sem volt probléma az ismerkedéssel,gondolom a szerelés meg csak javít rajta.De ahogy fentebb is említettem,nem is igazán van időm ismerkedni és nem is nagyon vágyok most rá.De hazudnék ha azt mondanám hogy egy kósza numerában nem vagyok benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!