Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel vegyem fel a fehér...

Mivel vegyem fel a fehér szoknyámat?

Figyelt kérdés
Van egy fehér ünneplő szoknyám A alakú és alól jobb oldalt van egy szintén fehér virág mival milyen színű felsőt vegyek hozzá? ja ás cipő?
2010. máj. 8. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A fehér olyan mint a fekete, bármit felvehetsz hozzá, de inkább élénk színű felsőket (lila, pink, piros, kék, stb.) a cipő pedig vagy fehér legyen vagy olyan színű mint a felső (a táska szintén fehér, vagy amilyen a felső)
2010. máj. 8. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
meg ne próbálj fehér magassarkút felvenni hozzá! elrontod az egészet! vegyél olyan színűt hozzá, amilyen a felsőd, vagy homokszínűt, de fehér semmiképp se! undorító :S
2010. máj. 8. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én bézs vagy barna színű felsőt vennék hozzá, és ugyanilyen színű cipőt is, esetleg fekete-fehér vagy barna-fehér mintás felsőt.

Szerintem az élénk színű felső túl színes, csiricsáré hatást kelt a fehér szoknyával.

Ha fehér cipőt veszel hozzá, akkor valami nagyon visszafogott, minőségi darabot és ne túl hegyes orrút vagy magas sarkút, mert azzal közönséges lesz.

2010. máj. 8. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj sincs a fehér cipővel.Nekem is van.Bár ritkán veszem fel de legutóbb egy bézses felső és egy halvány rózsaszínes, bézses kosztüm felsővel vettem fel(nagyon csini voltam és azt mondták jól áll),de horhatod bármivel.
2010. máj. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!