Milyen fürdőruha a legvisszafogottabb, legkevésbé kihívó?
Ne legyél ennyire szégyenlős.
Uszodába eleve "hiányos" öltözetben kell menni.
Akkor is bámulni fognak, ha prűd nagymama-dresszben állítasz oda, annyira félsz, nehogy véletlenül bárki meglásson hosszú nadrág nélkül.
Régebben én is ilyen voltam.
Akkor egy gumis anyagú felsőt vettem fel,ami úszóruhának is elment és rövid sportnadrágot.
Visszagondolva én voltam a legvisszafogottabb az összes osztálytársam közül, akik mind bikiniben villogtak egymás előtt.
1, de azon átüt a bimbóm. Valami béléses kellene amiből nincsenek kint az ikrek.
2. nem vagyok egyáltalán szégyenlős - van akt glamour fotósorozatom is, olyan az alakom, hogy ruhában is bámulnak, nem hogy fürdőruhában.
Nagyi fürdőruha, kínaiban szokott lenni, bár nem tudom hogy kisebb méret is van-e.
De bonprix oldalán is vannak hasonlók.
Ezeknek vékony szivacs van a kosarában, és van amelyik végig kétrétegű. De úszódresszek közt is van amelyik mell résznél bélelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!