Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőruha a legvisszafo...

Milyen fürdőruha a legvisszafogottabb, legkevésbé kihívó?

Figyelt kérdés
Uszodába kell, így is mindenki engem bámul, valami olyan kellene ami takar, nem push up de a mellbimbóm nem üt át. Milyen fazont vegyek?
2017. febr. 10. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Van úszósportos egyberészes fürdőruha. Az a legátlagosabb. Sport Direct és ilyen üzletekben található.
2017. febr. 10. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne legyél ennyire szégyenlős.

Uszodába eleve "hiányos" öltözetben kell menni.

Akkor is bámulni fognak, ha prűd nagymama-dresszben állítasz oda, annyira félsz, nehogy véletlenül bárki meglásson hosszú nadrág nélkül.

Régebben én is ilyen voltam.

Akkor egy gumis anyagú felsőt vettem fel,ami úszóruhának is elment és rövid sportnadrágot.

Visszagondolva én voltam a legvisszafogottabb az összes osztálytársam közül, akik mind bikiniben villogtak egymás előtt.

2017. febr. 10. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
2017. febr. 10. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:

1, de azon átüt a bimbóm. Valami béléses kellene amiből nincsenek kint az ikrek.

2. nem vagyok egyáltalán szégyenlős - van akt glamour fotósorozatom is, olyan az alakom, hogy ruhában is bámulnak, nem hogy fürdőruhában.

2017. febr. 10. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyi fürdőruha, kínaiban szokott lenni, bár nem tudom hogy kisebb méret is van-e.

[link]

De bonprix oldalán is vannak hasonlók.

Ezeknek vékony szivacs van a kosarában, és van amelyik végig kétrétegű. De úszódresszek közt is van amelyik mell résznél bélelt.

2017. febr. 10. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh szuper, köszönöm! Már találtam is párat, rendelem is őket!
2017. febr. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!