Lányok, és hölgyek! Mennyire nézitek meg egy férfi
karóráját?
Figyelt kérdés
Én most szeretem be két nem túl drága, de mindenképpen elegáns automata karórát, és úgy általánosságban érdekelne, hogy megnézitek e, és ha igen, akkor mit egy karórán? :)
Én vetek rá egy pillantást mindig. Fontos, hogy illeszkedjen a srác ruháihoz és ne legyen túl hivalkodó.
2017. febr. 9. 08:25
2/9 anonim válasza:
Speciel engem pont ez érdekel a legkevésbé.:)
2017. febr. 9. 09:01
3/9 anonim válasza:
Nem nagyon, nézzen ki normálisan és ne legyen túl csicsás vagy feltűnő. Márka mindegy.
2017. febr. 9. 09:49
4/9 anonim válasza:
És persze az se érdekel ha nincs. Nem nagyon értem manapság minek egyáltalán karóra.
2017. febr. 9. 09:50
5/9 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Menjen az öltözetéhez, ne legyen csicsás/gagyi és ennyi. Nem értek az órákhoz, nem is igazán érdekelnek, a férfi keze annál inkább foglalkoztat.
2017. febr. 9. 10:30
6/9 anonim válasza:
Ha van rajta, akkor megnézem. Nekem már alapból tetszik, ha karóràt hord, mert precizitást, pontosságot sugall. Igazából minden fajta tetszik, ami ízléses, nincs túl gagyi hatása, és nem túl csicsás.
2017. febr. 9. 12:24
7/9 anonim válasza:
A fém karórák nem tetszenek.
A bőrszíjasak igen. Ha szép és letisztult, akkor megnézem. Ha nem szép, akkor túllendülök rajta. :D
NEm ez alapján választok párt.
2017. febr. 9. 13:15
8/9 A kérdező kommentje:
Eléggé egyoldalúak a visszajelzések :)
Én is hasonlóan gondolkodtam idáig is, úgy látszik jó az irány :D
Fentebb kérdezte valaki miért éri meg manapság hordani karórát. Nos valóban a telefonok kijelzik, de szerintem azon túl, hogy idő elővenni/feloldani a billentyűzárat, vagyis sokkal gyorsabb, szerintem a legfontosabb, hogy öltöztet. Persze a drágábbak meg státusszimbólumok is egyben :)
2017. febr. 9. 15:58
9/9 anonim válasza:
Semennyire nem nézem meg. Jó,ha feltűnően elüt a ruhájától (mondjuk szuper drága, elegáns karóra és melegítő), akkor megnézem, de amúgy engem kicsit sem érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!