Randira klasszikus fehér blúz + pulcsi kombóhoz milyen nadrág v. szoknya passzolna? 25/l
Na most aztán sokat mondtál!
Rakdd be arról a "klasszikus blúzról" a fotót, és azt a pulóvert, amihez kellene a tanácsunk!
Ezer féle klasszikus fehér blúz létezik egyébként:D
Én az inghez nem tudom elképzelni a kötött pulcsit, valahogy nem passzol a képbe.
De inkább nadrágot javaslok. Színbe fekete, fehér, szürke, barna vagy nude színeket tudok elképzelni a rózsaszín pulcsi miatt.
29 éves egyedülálló férfi vagyok, ha ennyire átlagos ruhákról van szó, akkor mindegy a részemről, nem a ruhával fogok foglalkozni. Nem érdekel, milyen kabát lesz a lányon, csak az, hogy legyen kabátja, mert megfázik. A didergő nő látványa taszít randin. Ja, igen, sapkád, sálad is legyen, esős időben esernyőd.
A smink sem érdekel, sőt az erős smink inkább zavar.
Ráadásul pl. este egy cukrászdában, kávézóban, szinte semmi sem látszik a sminkből!
Egy extravagáns ruha azért kicsit "elgondolkoztatna"...
ui.: Inkább nadrág, de ne fázzál, a csupasznak ható lábak számomra ijesztőek hideg időben, semmint szexik...
Mindig azon gondolkodom télen, hogy vajon elég vastag-e a harisnya, ill, csak test színű, vagy tényleg fagyoskodik a viselője?
Ugyanis a farmerben az én vastag szőrös lábam közben fázik...
Na milyen "divatdiktátor" vagyok?
Szerintem egy fehér vagy fekete farmert, esetleg kosztümnadrágot, a blúzzal, a pulóverrel, egy elegánsabb barna vagy fekete kabáttal, barna táskával és cipővel. Mivel elég hideg van, és sétálni is fogtok, szerintem ne viselj szoknyát, és a nadrág alá is felvehetsz egy vastagabb harisnyanadrágot, valamint kényelmes cipőt viselj. Szerintem elegánsabb ha az inget teljesen begombolod, és betűröd, hogy ne látszódjon ki a pulóver alól. Egyébként szerintem jó kombináció, elegáns, nőies, alkalomhoz illő.
Színkombináció: [link]
Stílus:
Nekem ez a blúz leginkább fekete testhezálló farmerrel tetszene, vagy bőrhatású nadrággal, illetve testhezálló farmerrel. Szoknyaval már túl ünnepélyes. Ha mindenképp pólóval vennéd fel, akkor tartom tovabbra is a szűk fekete vagy kék farmert, a bőrhatású nadrág pulcsival már nem jó.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!