Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire számítsak, ha ebayről...

Mire számítsak, ha ebayről rendelek ruhát?

Figyelt kérdés
Ti rendeltetek már onnan? Épségben megjött? Jó volt a méret? Nagyon vacak volt a minősége? Szeretnék szoknyát illetve pulóvert is rendelni, de félek, hogy nagyon silány minőséget kapok, illetve hogy a minősége se lesz épp a legjobb.. Írhattok privibe is részletesebben :)

2017. febr. 6. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Jogosan felsz mindettol. Ha nem akarsz penzt kidobni olyasmire, amit sosem tudsz felvenni es amit sosem tudsz visszavinni reklamaciora, ne vasarolj ismeretlen kinai 'aruhazakbol'. Vegyel inkabb kevesebb darabot, de normalis minosegben.
2017. febr. 6. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
A méretre figyelj nagyon. Én bikinit rendeltem Kínából, M-es a méretem, elég kicsi vagyok, a kínaiak szintén picik , ott más a méretezés, a biztonság kedvéért L-es méretben rendeltem, és még így is szoros itt-ott.
2017. febr. 6. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, a minősége nem volt rossz, de én mást nem rendeltem, mert sok a kiszállítási idő, amazonról rendelek már, ott 1-2 nap, és tökéletes a minőség.
2017. febr. 6. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Van már 10000000 ilyen kérdés...

Megjönni megjött, de egyáltalán nem olyan volt mint a képen, xxl-es ruhát rendeltem a mérettáblázat alapján (amúgy m-es a méretem) és jött egy kb xs-es. Az hogy vacak, nem kifejezés

2017. febr. 6. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Aliexpressen nézz körbe mert ott lehet értékelni a termékeket, nekem nagyon sok rendelésben segített hogy pl valaki megírta hogy érdemes egyel nagyobbat rendelni vagy jónak tűnt a ruha de írták hogy baj van vele (vagy fordítva)
2017. febr. 6. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
En eleg sokszor rendelek onnan, nekem nincs bajom a minoseggel inkabb a meretet nem talalom el legtobbszor hiaba merem le centivel is, nem pont ugyan olyan. Az anyagát kell figyelni a ruhanak, azt is figyelembe kell venni hogy ha pamutos es nyulik akkor erdemes egyel kisebb meretet venni.
2017. febr. 7. 01:45
 7/9 anonim ***** válasza:

En tavaly rendeltem egy kabátot.

Annyi eltérés volt hogy nem volt akkora gallérja mint a kepen de amúgy minden stimmelt. Színe, anyaga(igen azt is megtudtam állapítani a keprol), mérete.

Amúgy az eladorol érdemes elolvasni a véleményeket, hozzaszolsokat es abból el tudod dönteni hogy érdemes-e rendelni tőle.

2017. febr. 7. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Első hülyeséget beszél, ha reklamálsz hogy nagyon gáz a cucc vagy nem jó vagy ilyesmi, visszakapod a pénzed. Csak ahhoz írni kell az eladónak. Amúgy valaki írta itt felettem hogy aliexpress, annak nagyon igazat adok. Ruharendelésnél én kb. mindig aliról rendelek, mert egyrészt olcsóbb, másrészt a vevők raknak fel képet az áruról. Így kisebb az esély, hogy mellélősz. Nekem van nagyon szép, tiszta vászon ruhám ebayről, igaz, 7-8 ezer volt pár éve. A pár száz forintos pólók meg hasonlók olyanok is, de 1500-2000 ft-tól azért egész jó pólókat, szoknyákat lehet venni :)
2017. febr. 8. 14:23
 9/9 anonim válasza:
én azt tapasztalom hogy képen minden jobban néz ki, szerintem az egy mintadarab a többi meg olyan amilyen, az én esetemben azt kell mondanom egyik sem egészen úgy nézett ki mint a képen
2017. febr. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!