Mi a véleményetek azokról, akik az utcán, hétköznapi életük közben mackónadrágban, melegítő- vagy szabadidő alsóban járnak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 16:27
11/15 anonim válasza:
Olyan, mint amikor régen otthonkában jártak a nénik :) Nekem nem stílusom, de egyre elfogadottabb lesz.
12/15 anonim válasza:
Nekem az a véleményem az ilyen emberekről, hogy legalább ezen a téren annyi eszük van, hogy nem másoknak akarnak megfelelni mondvacsinált elvárások által, amiknek egyébként nincs semmiféle valóságalapja. Felveszik azt, ami kényelmes, amiben jól érzik magukat, amiben nem fáznak és nem szorítja el a vérkeringésüket. És boldogan mennek boltba és intézik a dolgaikat.
13/15 anonim válasza:
Semmi baj nics velük.
Az elfogadás kúltúráját sokan nem ismerik.
14/15 anonim válasza:
Én kínai meg turkálós mackóba jártam suliba meg mindenhova. Volt mikor kettő volt rajtam. Apja fa.át mindenkinek. Én a másik véleményére nem adok. Nem fogok télen hideg szűk farmerba szenvedni. Csak a kényelem számít. További pálinkás szép napot!
15/15 anonim válasza:
Üdv én napi szinten hordok melegítőt utcára is. Tehát nadrág + pulcsi
Szerintem felénk ez teljesen megszokott én sem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!