Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő egy lányon hogy...

Ez a cipő egy lányon hogy nézne ki? 16l

Figyelt kérdés
[link]

2017. febr. 5. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
nem az én stílusom, nem is tetszik, de ha neked tetszik és illik a stílusodhoz akkor nyugodtan hord
2017. febr. 5. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Atlagos, minden 3.tini ebben szaladgal. Szerintem szornyen csunya es otromba, en fel nem vennem, de izlesek es pofonok. Engem nem zavar, ha valakinek ez tetszik. Viszont a saras, vizes idot nem igazan birja es nem is tul meleg, szoval a hordasaval inkabb vard meg a tavaszt.
2017. febr. 5. 20:39
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Én nem látom ezt minden tini lányon.Amúgy igen tavasszal gondoltam hordani.
2017. febr. 5. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
szeretem a vans cipőket, mondjuk nem épp ez a stílusom. de ha neked tetszik, és jól érzed magad benne akkor teljesen jó, és állhat jól egy lányon is!
2017. febr. 5. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, bár szerintem ez az igazi csajos darab:

[link]

2017. febr. 7. 19:03
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Nekem az egyáltalán nem a stílusom,az életben nem venném fel.
2017. febr. 7. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
#5 nekem viszont nagyon tetszik !
2017. febr. 7. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem néz ki rosszul vagy ilyesmi, csak kissé tömeggé vált, nagyon sok ember hord ilyen/ehhez hasonló cipőt, szóval ha nem szeretnéd túl sokszor viszont látni másokon, akkor ne ilyet vegyél! (Egyébként szerintem nem is túl nőies!)
2017. febr. 8. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
nálam +1 pont azon a bizonyos tizes skálán, ha deszkás stilusa van a lánykának. ;)
2017. febr. 12. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!