Miért dobták piacra a fiú nejlonharisnyát? Van olyan aki megveszi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 15:17
2/11 anonim válasza:
ismerek olyat... és elvileg hetero:O:O
4/11 anonim válasza:
Ájjjj... Most hallok erről először... Akkor ez is olyasmi, mint a 7-8 éveseknek szánt melltartó és tanga... És van aki megveszi... Basszus!
5/11 anonim válasza:
Én lány létemre a fiú fazonú nejlonharisnyát hordom, mert sokkal kényelmesebb! A bátyám kapott anyutól egyett, de azt is lenyúltam tőle. :Đ
6/11 anonim válasza:
Mert megveszik. Pár fiú osztálytársam hordja is rendszeresen. De miért baj ez neked?
7/11 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDD
micsoda???????
És milyen magassarkút ajánlanak hozzá? :DDD
Mégis hogy néz ki egy ilyen?linkelnétek képet,mert ilyet még sosem láttam!!! :D és mi a jó benne?Nőies lábat varázsol???nem értem,esküszöm..ez durvább,mint a rózsaszín ing,és a tapadósnadrág! XDD
8/11 anonim válasza:
miért dobták piacra: biztos részegen ment munkába a marketinges.
jövőre már mindenki csak röhögni fog rajta, két év múlva meg senki nem is fog emlékezni rá :P
9/11 anonim válasza:
Skótok megveszik. Meg farsangra jól jöhet. Esetleg transzvesztita művészeknek árulják.
10/11 anonim válasza:
Mert van rá igény és nem is kicsi. Jó magam is előszeretettel viselem a mindennapokban férfiként akár térdnadrággal is. www.férfiharisnya.lap.hu, www.harisnyadiszkont.hu Két gyermekes családapa.
Számomra praktikus,egészséges,kellemes viseletet biztosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!